«Τελικός-γιορτή, όχι συκοφάντηση»

Μέσα σε καλό κλίμα έγινε η καθιερωμένη σύσκεψη πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΕΠΟ, τους διαιτητές, την αστυνομία, τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη.
Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει στον Τύπο και στο διαδίκτυο ότι πρόκειται οι φίλοι του Ολυμπιακού να ανεβάσουν ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά των κ. Αλαφούζου, Πατέρα και Μελισσανίδη.
Στη σύσκεψη έγινε σύσταση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να μην επιτρέψουν να αναρτηθεί αυτό το πανό στο ΟΑΚΑ.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, οι οποίοι όπως τόνισαν τόσο καιρό στα υπόλοιπα γήπεδα ανεβαίνουν πανό που στοχοποιούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης του κ. Μαρινάκη. Εκείνο που λένε στον Ολυμπιακό είναι ότι θα κάνουν το παν προκειμένου να γίνει ένας τελικός γιορτή.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του τόνισε: «Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή. Αφήστε λοιπόν τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον πρόεδρο μας, τον κύριο Μαρινάκη. Αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό. Αυτό καταφέρνουν. Ξαναλέω, εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή».
Από την μεριά του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είπε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και τόσο καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κύριο Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από την ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Που ήταν η ευαισθησία του υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα;».

Σχετικά άρθρα