Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει»

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Αστέρα, Νίκος Καρέλης, μίλησε στη NOVA για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Για την προσωπική του απόδοση: «Η σεζόν έχει βγει για μένα έτσι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Δεν είμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι πιο χαμηλών τόνων, δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει. Προσπαθώ να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ».

Για τη νίκη επί του Αστέρα και το ματς με τον Ατρόμητο: «Η νίκη ήρθε από τη σκληρή δουλειά που δείξαμε όλοι στο γήπεδο απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και έδρα και τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Τώρα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τον Ατρόμητο για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τους αντιπάλους μας. Είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι. Πρέπει να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Μετά δεν θα έχει καλή ψυχολογία ο Ατρόμητος και αφού παίζουμε εντός έδρας θα είναι πλεονέκτημα για μας».

Σχετικά άρθρα