Σφαιρόπουλος: «Κάναμε καλή σειρά»

«Ήταν σημαντικά ματς για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας», επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού με 2-0 νίκες επί του Κοροίβου στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αρχικά και μετά το τέλος του αγώνα της Αμαλιάδας, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια στον Κόροιβο: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου και τον κόουτς, τον Χάρη Μαρκόπουλο, για την πολύ καλή σεζόν που είχαν φέτος. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια, ως νεοφώτιστη ομάδα μπήκε στα πλέι οφ και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα».

«Σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί και σήμερα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη», παρατήρησε ο Σφαιρόπουλος για τον Ολυμπιακό και τόνισε: «Γενικά κάναμε καλή σειρά. Ήταν σημαντικά ματς για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και πλέον αφοσιωνόμαστε στα παιχνίδια με τον Άρη που είναι πολύ σημαντικά».

«Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και παίξαμε πολύ καλά», δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο 31χρόνος Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και υπογράμμισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γενικά, είχαμε καλή άμυνα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να τον διατηρήσουμε και να φτάσουμε ως το τέλος γιατί ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα