Δυάδα από Μεξικό, Κολομβία

Συνέχεια στα ταμεία είχαμε το χθεσινό βράδυ, καθώς πέρασαν ο «άσος» της Μπιλμπάο (4-0 τη Βιγιαρεάλ) και το over στο Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα Β’ (4-3)! Ο Μάιος μας έχει πάει… πρίμα μέχρι τώρα, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!
410   ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ    OVER         1,70
Προτελευταία αγωνιστική στην Παραγουάη, η Σέρο Πορτένιο με νίκη… κόβει πρώτη το νήμα από τώρα, καθώς βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη Γκουαρανί. Η αναμέτρηση γίνεται στο «Ντεφενσόρες ντελ Τσάκο» και η τυπικά φιλοξενούμενη θα έχει μαζί της 30.000 οπαδούς. Το «διπλό» είναι πανίσχυρο, αλλά στο 1,30 δεν έχει αξία. Εξ ου και πηγαίνουμε στο over το οποίο μπορεί να φέρει και από μόνη της η Σέρο. Μετράει 4 στα τελευταία 7 ανεξαρτήτως έδρας, ενώ έχει 2 γκολ κατά μέσο στα τελευταία 7 ματς μακριά από το γήπεδό της. Αντιμετώπισε ομάδες πολύ καλύτερες από τη νυν αντίπαλό της Σαν Λορέντζο η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 0-3-7 εντός έδρας και απολογισμό τερμάτων 15-26 (ήτοι δέχεται 2,6 τέρματα ανά αγώνα), ενώ έχει και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 42 γκολ παθητικό σε 11 αγώνες, δηλαδή σχεδόν 4 ανά ματς! Την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε 5 από τη Ρούμπιο Νου η οποία εκτός έδρας μέχρι τότε είχε 10 γκολ σε 9 παιχνίδια. Επίσης, προέρχεται από 5 over στα τελευταία 6 εντός έδρας, τα τρία τελευταία ήταν 2-5, 2-2, 2-5. Ολα στο γήπεδο… κλουβί, «Γκούντερ Βόγκελ», των 5.00 θέσεων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που… μετακομίζει στο… αχανές για τα δεδομένα της, «Ντεφενσόρες ντελ Τσάκο» των 40.000 καθισμάτων.
417   ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ     OVER         2,05
Επαναληπτικός ημιτελικός για το Κλαουσούρα στο Μεξικό. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-0 υπέρ της Πατσούκα, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας στα γκολ, προκρίνεται στον τελικό η Κερέταρο επειδή τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πηγαίνουμε στο καλοπληρωμένο over για τους εξής λόγους: 1) Η Κερέταρο μετράει 3 Over στα τελευταία 4 παιχνίδια. 2) Εχει 7 Over στα τελευταία 9 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 3) Είναι υποχρεωμένη να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει σε συμμετοχή στον τελικό. 3) Η Πατσούκα μετράει 6 Over στους 8 τελευταίους αγώνες της (στα υπόλοιπα 2 ματς σημειώθηκαν από 2 τέρματα). 4) Μακριά από το γήπεδό της έχει 4 Over στους τελευταίους 5 αγώνες. 5) Σκοράρει ανελλιπώς εδώ και 8 παιχνίδια εκτός «Ιδάλγο». 6) Είναι ομάδα που αποδίδει εξαιρετικά το σύστημα των αντεπιθέσεων, καθώς έχει ταχύτητα από τη μέση και μπροστά, συν το ότι ακόμη και γκολ να βγάλει, είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία της που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψάξει και για παραπάνω.
 

Σχετικά άρθρα