Αποθέωση για Αλβες Λίνο στην Τούμπα

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ και προσέφεραν πολύ σημαντικές υπηρεσίες, ο Ντορβαλίνο Αλβες, ευρύτατα γνωστός ως Λίνο, θα βρίσκεται και πάλι σήμερα στην Τούμπα. Είχε ενημερώσει τους επιτελείς του ΠΑΟΚ πως θα έρθει και για αυτό τον λόγο, πιθανότατα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ θα τον βραβεύσει για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο. Ο Λίνο, είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2009 και μέχρι πριν από ένα χρόνο, το καλοκαίρι του 2014, ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Το εντυπωσιακό είναι πως παίζει ακόμη ποδόσφαιρο και συν τοις άλλοις, παρά τα 37α χρόνια, δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα και να παίξει για ένα ακόμη χρόνο!

Ο Λίνο δεν ήθελε να φύγει πέρυσι από τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν τα βρήκε με την ομάδα για να μείνει και να κλείσει στην Τούμπα την καριέρα του. Θα έμενε, αν γίνονταν νωρίτερα ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, το οποίο έγινε τελικά μέσα στην τρέχουσα περίοδο. Καθώς ο Δικέφαλος είχε κλείσει τον Ρατς και είχαν συμβόλαια με την ομάδα ο Τζαβέλλας και ο Σπυρόπουλος, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί πολυτέλεια να κλείσει και 4ος αριστερός μπακ καθώς υπήρχε και ο Ποζατζίδης. Θα έμενε ο Λίνο από πέρυσι, μόνο αν αποδεσμεύονταν ο Σπυρόπουλος κάτι που έγινε πρόσφατα.

Σχετικά άρθρα