Ικανοποιημένος ο Βεργέτης

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα τις προηγούμενες μέρες. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, ισορροπήσαμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες και στο τέλος ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε τον έλεγχο και περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Ο ένας βαθμός είναι πολύ σημαντικός για μας» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας και πρόσθεσε:

«Η ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό ήταν ένα θέμα που έπρεπε να διαχειριστούμε. Μετά το 20’ ήμασταν αξιοπρεπέστατοι. Εμείς σκεφτόμαστε ότι κάθε ματς είναι μία μάχη και ό,τι βγει. Μάχη σε κάθε αγώνα. Σήμερα δώσαμε μία μάχη και πήραμε έναν βαθμό, θα κάνουμε το ίδιο και την Τετάρτη».

Σχολιάζοντας, τέλος, την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Από τον ΠΑΟΚ σήμερα έλειψε το γκολ. Αναπτύχθηκε σωστά, έκανε ένα καλό παιχνίδι και ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Δεν μου έδειξε ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Έχει υγεία αλλά του έλειψε το γκολ».

Σχετικά άρθρα