Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ λέει "ΟΧΙ" στην προετοιμασία για δημοψήφισμα
Η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ λέει "ΟΧΙ" στην προετοιμασία για δημοψήφισμα thumbnail

Η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ λέει "ΟΧΙ" στην προετοιμασία για δημοψήφισμα

Τρεις ακόμα τροπολογίες που κατέθεσε ο Ανδρέας Καρίτζης και αναφέρονταν στην διαρκή ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ, την αποχώρηση της κυβέρνησης από το Brussels Group, ώστε να γίνει διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο και στην τεχνική προετοιμασία για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, απέρριψε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.


Με την πρώτη τροπολογία ο Ανδρέας Καρίτζης πρότεινε να τεθεί σε κατάσταση διαρκούς συνεδρίασης η Κεντρικής Επιτροπής λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων.


Με τη δεύτερη τροπολογία ο Ανδρέας Καρίτζης , εκτιμούσε ότι η διαπραγμάτευση σε τεχνικό επίπεδο έχει ολοκληρωθεί και ότι η κυβέρνηση εξάντλησε όλες τις δυνατότητές της για να επιτευχθεί αμοιβαία επωφελής συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, κάτι που δεν έκαναν οι πιστωτές.


Πρόταση του Ανδρέα Καρίτζη προς την κυβέρνηση ήταν να επικεντρώσει και να εντείνει τη διαπραγμάτευση σε υψηλό πολιτικό επίπεδο, θεωρώντας περαιωμένες τις εργασίες σε επίπεδο Brussels Group.


Με την τρίτη τροπολογία, ο Ανδρέα Καρίτζης αφού επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει πλήρης εγρήγορση της ελληνικής κοινωνίας και πολιτείας , καλούσε την κυβέρνηση να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για την τεχνική προετοιμασία του κράτους για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να είναι σε πλήρη ετοιμότητα στην περίπτωση που κριθεί αναγκαία η διεξαγωγή του.


 


 


http://www.kontranews.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X