Αρχική / Media (old articles) / Google Photos: Μια πρώτη ματιά στην αυτόνομη εφαρμογή φωτογραφιών
Google Photos: Μια πρώτη ματιά στην αυτόνομη εφαρμογή φωτογραφιών thumbnail

Google Photos: Μια πρώτη ματιά στην αυτόνομη εφαρμογή φωτογραφιών

Από τον περασμένο Μάρτιο γνωρίζουμε ότι η Google θα κυκλοφορήσει νέα εφαρμογή Photos, σε μια προσπάθεια να εξάγει μια νέα αυτόνομη υπηρεσία από το Google+ μετά το Hangouts, και τώρα η ιστοσελίδα Android Police μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες και screenshots της εφαρμογής που πιθανότατα θα παρουσιαστεί επίσημα στο Google I/O 2015 (28-29 Μαΐου).

Η εφαρμογή Google Photos θα κυκλοφορήσει αρχικά για συσκευές Android και αργότερα στο iOS, ενώ είναι πολύ πιθανό ότι θα υπάρχει web έκδοση στην ιστοσελίδα photos.google.com.

 

Οι χρήστες θα απολαμβάνουν τις λειτουργίες που γνωρίζουν από το Google+, όπως δυνατότητα αναζήτησης με βάση το θέμα της φωτογραφίας, αυτόματο back-up και εργαλεία διαχείρισης/επεξεργασίας, αλλά θα προστεθούν και νέα στοιχεία οργάνωσης με βάση τα metadata των φωτογραφιών (τοποθεσία, ημερομηνία κλπ.) για αυτόματη δημιουργία slideshows, καθώς και επιλογές διαμοιρασμού.

Δείτε πολλά screenshots εδώ.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X