Τέλος ο Αλαρνταϊς, παίζει… ο Μπίλιτς

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο Νιουκάστλ, ο Σαμ Άλαρνταϊς άφησε την Γουέστ Χαμ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο λονδρέζικος σύλλογος με ανακοίνωση! Παίζει… γερά ο Σλάβεν Μπίλιτς!
«Η Γουέστ Χαμ θα αρχίσει την αναζήτηση νέου προπονητή, αφού ο σύλλογος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Σαμ Άλαρνταϊς μετά το τέλος της σεζόν. Το συμβούλιο έχει ήδη υποψηφίους στην λίστα του για να αντικαταστήσουν τον Άλαρνταϊς, και θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για μεταγραφές στον αντικαταστάτη του Αλαρνταϊς», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Να αναφέρουμε πως τα «σφυριά» έχασαν με 2-0 από την Νιουκάστλ και οι «καρακάξες» με αυτή την επιτυχία σώθηκαν…
Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, η Γουέστ Χαμ δέχθηκε αρνητική απάντηση από τον Ράφα Μπενίτεθ. Τα «σφυριά» φέρεται να έχουν προσεγγίσει τον Σλάβεν Μπίλιτς!
Η Μπεσίκτας-με τις τελευταίες αποτυχίες της-δεν πήρε πρωτάθλημα στα δύο χρόνια της παρουσίας του Κροάτη προπονητή στην Πόλη, ενώ φέτος έχασε και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι ο Σλάβεν Μπίλιτς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Τουρκία!«Δεν θα είμαι προπονητής της Μπεσίκτας την επόμενη σεζόν. Είμαι υπερήφανος για όσα έκανα εδώ. Αλλά είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για την απώλεια των τίτλων. Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου», δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός λίγες ώρες μετά από την καταδικαστική ήττα στο ντέρμπι από την Γαλατασαράι (2-0).
Ο 46άχρονος Κροάτης τεχνικός είχε περάσει, ως ποδοσφαιριστής, μία σεζόν στο Γουέστ Χαμ (1996-97), έχοντας 48 συμμετοχές και δύο γκολ.

Σχετικά άρθρα