Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Πότε μια γυναίκα βαριέται στο σεξ;
Πότε μια γυναίκα βαριέται στο σεξ; thumbnail

Πότε μια γυναίκα βαριέται στο σεξ;

Έχω ακούσει πολλά για το σεξ ακόμα και πως μπορεί κανείς να κάνει την ερωτική πράξη καθώς ταλαντεύεται κρεμασμένος από τον… πολυέλαιο. Και ομολογώ ότι νιώθω κάποια περιέργεια για την εικόνα που θα παρουσίαζε κάτι τέτοιο. Ποιος σκαρφαλώνει στον πολυέλαιο; Και οι δυο μαζί; Τι είδους συστροφές χρησιμοποιούν; Και τι κάνουν όταν ο πολυέλαιος γκρεμιστεί στο πάτωμα; Συνεχίζουν μέσα στα σπασμένα κρύσταλλα και τις κομματιασμένες ηλεκτρικές λάμπες;


Κείμενο της ψυχοθεραπεύτριας Λουίζα Μπερντ 


Εν πάση περιπτώσει, θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Ένα νέο τρόπο σε μια νέα θέση. Δεν ξέρω τίποτα για το κρέμασμα από τον πολυέλαιο. Αλλά, αν μπορεί να γίνει, έχει καλώς. Μπορεί να μας προσφέρει μερικούς νεωτερισμούς. Εκείνο  που έχει σημασία είναι τι μπορεί να γίνεται για να σπάζει η ανία  του σεξ ή να εμποδίζει την εμφάνισή της.


Μάλιστα, είπα ανία. Και λυπάμαι γιατί χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή και τη συνδέω με κάτι τόσο ευχάριστο, όπως είναι το σεξ. Αλλά 0α πρέπει να την παραδεχτώ, όπως κι εσείς επίσης. Το σεξ μπορεί να καταντήσει ένα στρογγυλό μηδενικό. Στα πορνογραφικά εκείνα μυθιστορήματα, όπου όλα τ’ αγόρια του φοιτητικού σωματείου μπαίνουν στην ουρά για να απολαύσουν ένα "γκανγκ-μπανγκ", παρουσιάζουν μια ιστορία που κάνει πάντα την κοπέλα να σΒήνει μέσα σε σεξουαλική φρενίτιδα. Ίσως να είναι ευτύχημα που πρόκειται για φανταστική ιστορία. Αν συνέβαινε ποτέ αυτό στην πραγματική ζωή και τύχαινε να την ρωτήσει κανείς πώς ένιωθε, μπορεί η απάντησή της να συνέτριβε τον εύθραυστο ανδρικό  εγωιομό. Το σεξ μοιάζει λιγάκι σαν ένα καλό φιλέτο. Είναι υπέροχο και απολαυστικό, αλλά πόσες φορές μπορείτε να το επαναλάβετε και να εεξακολουθείτε να νιώθετε διέγερση; Απάντηση: Οχι πολλές.


Ο "HOMO SAPIENS- (ο άνθρωπος ο σοφός, δηλαδή εμείς) είναι το μοναδικό μέλος του ζωικού βασιλείου που είναι ικανό να νιώσει ανία.


Όλες μας έχουμε ακούσει ότι οι άνδρες … "δεν κοιμούνται ποτέ στη ζωή τους με μια μόνο γυναίκα". Πριν ακόμα βγουν οι κοπέλες από την εφηβεία, έχουν ακούσειει επανειλημμένα  -συνήθως από τις πικραμένες νοικοκυρές- πως πρέπει να περιμένουμε ότι κανένας άντρας δεν θα παραμείνει πιστός. Κι έτσι ανεβαίνουν στους μικρούς σταυρούς τους του κυνισμού και της θηλυκότητας, για να ξεχύσουν το δηλητήριο του μίσους τους απέναντι στον κόσμο των ασελγών αρσενικών.


Για τις γυναίκες που διαβάζουν το κείμενο αυτό, θα είναι ευχάριστο να μάθουν πως δεν πρόκειται ν΄ αφήσω τη φορά αυτή τους άντρες έξω από το χορό. Είμαι βέβαιη πως οι άντρες ζητούν συνεχώς την ποικιλία στις συντρόφους τους. Η κοπέλα που προσφέρει καινούργιες ποικιλίες και υπόσχεται καινούργιες εμπειρίες, μπορεί να σέρνει τους άντρες από τη μύτη.


Εκείνο που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άντρες και που ελάχιστες κοπέλες παραδέχονται, είναι πως το ίδιο εφαρμόζεται απόλυτα και σε μας. Κι εμείς βαριόμαστε να κάνουμε έρωτα με τον ίδιο άντρα και με τον ίδιο τρόπο. Η γυναίκα που ισχυρίζεται πως δεν της αρέσει η ποικιλία των εραστών, αυτή η γυναίκα ή δεν απολαμβάνει το σεξ καθόλου, ή δεν έχει και πολλές φιλίες με την αλήθεια.


Αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει την τάση να τρέχει από κρεβάτι σε κρεβάτι. Ο ενήλικος άντρας, με την ορθή αναλογία ανδρισμού και φαντασίας, μπορεί να μεταβάλλει τον εαυτό του σε δεκατρείς, διαφορετικούς εραστές, και να κάνει τη γυναίκα του να μεταβάλλεται σε εικοσιέξι διαφορετικές ερωμένες.  Το πότε θα κάνετε έρωτα και το πού θα κάνετε έχουν τόσο μεγάλη σημασία, όσο και το πώς κάνετε έρωτα, όσον αφορά τουλάχιστον τη γυναίκα.


Και πρώτα το πότε:


Όπως θα συμφωνήσει κάθε άτομο που ενδιαφέρεται σοβαρά για το σεξ, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ στις πιο απίθανες στιγμές. Ίσως όχι στις πιο ακατάλληλες, αλλά σίγουρα όχι στις καλύτερες στιγμές. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κανείς κάποια μελέτη για το θέμα αυτό, αλλά υποθέτω πως στο ενενήντα τοις εκατό των περιπτώσεων (αν όχι περισσότερες), η ώρα που τα ζευγάρια κάνουν σεξ είναι αργά τη νύχτα, αφού τελειώσει κάθε άλλη δουλειά. Έφαγαν ένα πλήρες γεύμα, καθάρισαν την κουζίνα, διάβασαν την εφημερίδα, βοήθησαν τα παιδιά στα μαθήματά τους, συζήτησαν τα οικονομικά της οικογένειας και είδαν και τηλεόραση. Και τότε πέφτουν στο κρεβάτι, διαθέτουν πέντε ή δέκα λεπτά στο σεξ, κι αμέσως μετά… ροχαλητό. Για σκεφτείτε όμως ΙΤο σεξ χρειάζεται ενέργεια. Και μέσα σε μια μέρα διαθέτουμε ένα ορισμένο ποσό ενέργειας. Άσχετα με το πόσα πράγματα μπορεί να έχετε φανταστεί, αν κάνετε έρωτα τα μεσάνυχτα θα σας έχει μείνει τόση ενέργεια όση χρειάζεται για να Βλέπετε το μαξιλάρι σαν αγαθό εν ανεπαρκεία.


Λυπάμαι που κατακρίνω τους άντρες, αλλά πιστεύω ότι πολλοί θεωρούν το σεξ σαν κάτι το δευτερεύον.


Οι περισσότεροι άντρες έχουν μια στύση όταν ξυπνούν, αλλά δεν έχουν διάθεση για σεξ ή, κι αν έχουν, την αποφεύγουν. Βγαίνουν από το κρεβάτι και πηγαίνουν στο μπάνιο,· Ο άντρας κάνει ντους το πρωί, αλλά όχι το βράδυ όταν πηγαίνει με την κοπέλα του στο κρεβάτι. Ξυρίζεται, ντύνεται, ρουφάει γρήγορα τον καφέ του και ξεκινάει τρέχοντας για τη δουλειά του.


Ύστερα από μια ολόκληρη μέρα που έκανε όλα εκείνα για τα οποία πληρώνεται, αγωνίζεται να πάρει το λεωφορείο, φτάνει σπίτι, καταπίνει το διπλό του μαρτίνι και, πέντε ώρες αργότερα, χασμουριέται, τεντώνεται και κατευθύνεται με κουρασμένα βήματα προς το κρεβάτι. Μπορεί, όταν φτάνει εκεί, να θέλει να είναι ο μεγαλύτερος εραστής αλλά με το ζόρι θα καταφέρει να μείνει ξύπνιος.


Οι Λατινικές  έχουν βρει μάλλον το νόημα. Οι άντρες γυρίζουν σπίτι για ένα τρίωρο αργά το απομεσήμερο. Τρώνε, ξαπλώνουν και ξαναγυρίζουν στη δουλειά. Υποστηρίζουν πως αυτή η ανάπαυλα έχει σχέση με το άφθονο γεύμα και πως το να αρπάξουν έναν υπνάκο βοηθά στη χώνευση, αλλά δεν μας ξεγελούν έτσι, γιατί ξέρω πως δεν τρώνε συνεχώς βαριά φαγητά. Μέχρι να γίνουμε όμως κι εμείς αρκετά πολιτισμένοι, ώστε να εισάγουμε τη μεσημεριάτικη διακοπή στην τόσο βιαστική κοινωνία μας, ο έρωτας τις απογευματινές ώρες θα πρέπει να περιορίζεται, για τους περισσότερους από μας, στα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές. Τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, που δεν χρειάζεται να κοιτάτε το ρολόι, είναι επίσης σπουδαία. 


"Όλα αυτά είναι ωραία, όσο δεν έχετε παιδιά", θ’ απαντήσουν πολλοί από σας, διαβάζοντας αυτές τις ιδέες. Θα τους απαντήσω "Για σκεφτείτε το ξανά αυτό". Ας πάρουμε την περίπτωση της μεσημεριανής διακοπής. Αν τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα, δεν χρειάζονται την παρουσία των γονιών τους σε κάθε στιγμή. Μπορούν να είναι έξω, παίζοντας με τους φίλους τους, να μείνουν στο σπίτι και ν’ ασχοληθούν με διανοητικά παιχνίδια, να διαβάσουν κάτι που τα ευχαριστεί, ή να δουν τηλεόραση, αν έχει παιδικό πρόγραμμα. Αν έχουν τη συνήθεια να χτυπούν την πόρτα, κάθε φορά που επιχειρείτε να μείνετε μόνοι οι δυο σας, είναι καιρός να τους κόψετε τη συνήθεια αυτή. Αν είναι προσχολικής ηλικίας, τα πράγματα είναι ακόμη ευκολότερα: τα βάζετε να πάρουν έναν υπνάκο. Συχνά είναι πιο βολικό να κοιμηθούν, αν γνωρίζουν ότι ο Μπαμπάς και η Μαμά πρόκειται και εκείνοι να "κοιμηθούν".


Οι διακοπές προσφέρουν φυσικά τη μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία χρόνου, όσον αφορά τον έρωτα. Μόνο μ’ ένα μεγάλο ΑΝ – δηλαδή ΑΝ κάνετε διακοπές οι δυο σας, χωρίς φίλους μαζί σας, χωρίς επισκέψεις σε συγγενείς.


Τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι; 


Αν έχετε τζάκι, τι μπορεί να κάνει περισσότερο απαλούς τους τόνους της σάρκας, από τη φωτιά του τζακιού; Και η θερμότητα της φωτιάς πάνω στο γυμνό δέρμα προκαλεί ένα αισθησιακό συναίσθημα παρόμοιο με το τσίμπημα του νερού του ντους ή μ’ εκείνο που προκαλούν τα σεντόνια από σατέν. Το σεξ στο πάτωμα αποτελεί επίσης μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από το σεξ στο κρεβάτι.


Αν έχετε χαλί στο πάτωμα, η επαφή του πάνω στο δέρμα σας μπορεί να είναι πολύ διεγερτική. Ακόμα όμως και το γυμνό πάτωμα μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική διέγερση. Η σκληρότητα του πατώματος επιτρέπει να γίνονται διαφορετικές κινήσεις από το κρεβάτι – κι αυτές είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τις φορές που θέλει να την "κατακτά" ο εραστής. .


Αν έχετε στερεοφωνικό συγκρότημα στο καθιστικό, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να Βάλλετε έναν αισθησιακό δίσκο, να δυναμώσετε την ένταση και να αισθανθείτε τις ηχητικές δονήσεις να σας διαπερνούν καθώς κάνετε έρωτα. Επίσης, η επίπλωση του καθιστικού σάς προσφέρει πολλές δυνατότητες. Η πιο φανερή είναι ο καναπές και μπορεί να ξαναφέρει πίσω τη ρομαντική ατμόσφαιρα των παλαιών ημερών, πριν το γάμο σας – θυμάστε;


Τα υπόλοιπα έπιπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σε πολυάριθμες ποικιλίες της ερωτικής τέχνης. Σκεφτείτε για μια στιγμή όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καθήσετε, να γονατίσετε, ακόμα και να σταθείτε πάνω σε μια καρέκλα. Και μην παραβλέπετε το τραπεζάκι του καφέ. Αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σχετικές ιδέες, ίσως μερικές προτάσεις στα επόμενα κεφάλαια να σας κάνουν να δείτε το σεξ κάτω από νέο φως.


Το δωμάτιο του λουτρού προσφέρει, φυσικά, το μπάνιο για δύο. Οι καθιστές θέσεις για σεξ μπορεί να σας προσφέρουν απίθανη απόλαυση μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, κι εσείς “χωμένοι” μέσα στους αφρούς.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X