Αγωνία για Μακ, Κλάους και Βίτορ

Σε τρεις παίκτες στρέφεται κατά κύριο λόγο, το ενδιαφέρον των επιτελών του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι τρεις παίκτες κάνουν προσπάθεια να επανέλθουν για να αγωνιστούν, όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η αναφορά γίνεται για τον Μακ που έχει πρόβλημα στην μέση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί, αλλά και στους Κλάους Αθανασιάδη και Βίτορ. Οι δύο τελευταίοι, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος που έγινε στην Νέα Μεσημβρία.

Όπως αναφέρει και στην ενημέρωσή του ο επίσημος ΠΑΟΚ: «Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έδωσαν έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο αλλά και στο transition.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε θεραπεία.

Ο Ρόμπερτ Μακ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων που είχε στην μέση από χτύπημα στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Τρίτη. Τέλος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε και αυτός σε μέρος από το πρόγραμμα της προπόνησης».

Σχετικά άρθρα