Ανακοίνωσε την προεπιλογή ο Τζόρτζεβιτς

Δεν πρόλαβε καλά καλά να καθίσει η σκόνη από το Final 4 της Ευρωλίγκας και οι εθνικές ομάδες σιγά σιγά ξεκινούν τις προεργασίες για το Ευρωμπάσκετ.
Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός φέτος το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα το Ευρωμπάσκετ που γίνεται με την συνδιοργάνωση της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πολωνίας και της Λετονίας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς έχει ξεκινήσει να εργάζεται από τώρα για τον… Σεπτέμβριο. Ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την προεπιλογή των παικτών για το Ευρωμπάσκετ, με τον Μίλος Τεόντεοσιτς να είναι ο αρχηγός της ομάδας.
Εκτός προεπιλογής έμεινε ο μέχρι πρότινος αρχηγός Νέναντ Κρίστιτς. Μέσα οι Έρτζεκ και Μαριάνοβιτς.
Αναλυτικά όσοι κλήθηκαν: Στέφαν Ζόβιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσαβλίεβιτς, Ράντε Ζάγκορατς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μάρκο Κέλεσι, Νεμάνια Ντανγκουμπιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Λούκα Μίτροβιτς, Στέφαν Μπιρτσεβιτς, Μίλαν Μακβαν, Τζόρντι Ματζοτοροβιτς, Νίκολα Τζόκιτς, Μίρολαλβα Ραντούλιτσα, Ογκνεν Κούζμιτς, Βλαντιμίρ Στίματς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ζόραν Έρτζεκ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. 

Σχετικά άρθρα