Μαρκόπουλος: «Δεν αντέξαμε στην πίεση»

Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε στην πίεση του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του «Δικέφαλου» στο ΟΑΚΑ στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την νίκη και τόνισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ δυνατά, στα όρια του φάουλ πολλές φορές με αποτέλεσμα να μην αντέξει η ομάδα μας σε αυτήν την πίεση. Είχαμε δύο πολύ κακά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν δεχθήκαμε καλάθι σε έξι συνεχόμενες επιθέσεις και στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν και πάλι δε μπορούσαμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, κάνοντας συνέχεια λάθη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την Πέμπτη».

«Κάναμε λάθη, ο Παναθηναϊκός έτρεξε, βρήκε εύκολα τρίποντα και τα έβαλε και άνοιξε τη διαφορά», σχολίασε ο Μαρκόπουλος σε ερώτηση τι έφταιξε και η ομάδα του έχασε την επαφή με το σκορ και την νίκη στα τελευταία 13’ της συνάντησης.

«Παίξαμε το παιχνίδι μας σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίζεις το ίδιο συγκεντρωμένα για 40 λεπτά», επισήμανε ο Τζέικ Όντουμ, ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε ότι: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεσή του και μας οδήγησε σε πάρα πολλά λάθη».

Σχετικά άρθρα