Αγγαρεία…

Στο Περιστέρι κυριάρχησε το κακό θέαμα με αποτέλεσμα Ατρόμητος και Αστέρας να μείνουν στο 0-0. Περισσότερες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι ο Θεοδωρόπουλος κράτησε το μηδέν για τον Αστέρα. 
Με περισσότερη διάθεση άρχισε ο Αστέρας το ματς, αλλά ο Ατρόμητος έκλεισε τους διαδρόμους και κατάφερε να μην δεχτεί φάσεις. Οι γπηεδούχοι προοδευτικά κυριάρχησαν και είχαν τις σημαντικότερες φάσεις. Στο 17′ ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε το επικίνδνο γύρισμα του Καραμάνου και στη συνέχεια μέτρησε δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις. Πρώτα στο σουτ του Πίτου Γκαρσία (29′) και αμέσως μετά (32′) στην προσπάθεια του Ναπολέονι.
Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει αλλά το πλασέ του Ρόλε βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκορμπούνοφ.
Πιο επιθετικός ο Ατρόμητος και στο δεύτερο μέρος, με τον Αστέρα να έχει ως πρώτο μέλημα την άμυνα. Κράτησε τελικά, καθώς στις φάσεις των γηπεδούχων Θεοδωρόπουλος και άμυνα ανταποκρίθηκαν καλά. Πριν γίνουν όλα αυτά ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ και ο Πάρα έπιασε κεφαλιά, η οποία πέρασε μόλις άουτ στο 52′. Στο 66′ ο Θεοδωρόπουλος έβγαλε το δυνατό σουτ του Ναπολεόνι και στο 84′ έκλεισαν οι φάσεις. Στο μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Αστέρα δεν απομάκρυνε σωστά, αλλά ο Μαρσελίνιο από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
Στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα πάικτες, καθώς ο Φυτιανίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας (64′ Αγκουαζί), Πίτου Γκαρσία (76′ Καράσκο), Καραμάνος (63′ Μαρσελίνιο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71′ τρ. Μουνάφο), Μπαντιμπανγκά (46′ Πάρα, 75′ λ. τρ. Ζησόπουλος), Μπαράλες
Γκολ: –
Κάρτες: Φυτανίδης (78′, 90’+4′) – Τσοκάνης (12′), Κουρμπέλης (45’+1′), Σανκαρέ (49′), Μπαράλες (56′), Γκοϊάν (62′)
Κόκκινη: Φυτανίδης (90’+4′)

Σχετικά άρθρα