Γεωργιάδης: «Αρρωστημένη κατάσταση εδώ»

Το λιγότερο απογοητευμένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι αρρωστημένη και πως δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική. Μάλιστα τα έβαλε και με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έβριζε τους παίκτες.
Αναλυτικά:
«Υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση εδώ. Καμία ποδοσφαιρική λογική. Για τρίτη χρονιά παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό, μόνο αρνητική ενέργεια. Επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές, τους δημιουργεί μεγάλη πίεση. Είναι Τούμπα αυτή έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει; Να βρίζουν πρόσωπα από τα πρώτα λεπτά; Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει μία ποδοσφαιρική λογική σε αυτή την ομάδα. Κι ελπίζω με το βιογραφικό που έχω δει και τις γνώσεις του να φέρει μία σωστή ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Κάτι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε, αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Αθανασιάδη, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και τον Μακ και ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες. Το παιχνίδι νομίζω όμως ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος μας».
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Να δούμε και πόσοι έχουμε μείνει, γιατί έχουμε και σήμερα αρκετά προβλήματα. Και η δεύτερη θέση είναι για τον σύλλογο σημαντική, για να κερδίσουμε χρόνο. Η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή την στιγμή πρέπει να φερθούμε σαν άνδρες όλοι μας, να κοιτάξουμε την ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που μένουν και η δεύτερη θέση είναι σημαντική γιατί σου δίνει απευθείας την θέση στους ομίλους του Europa League», τόνισε.
Για τις παρεμβάσεις του Σαββίδη στο προηγούμενο παιχνίδι: «Άλλες αηδίες αυτές που άκουσα Δεν μου είπε ποτέ σε μένα τι να κάνω κι από ότι γνωρίζω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και στους άλλους προπονητές. Ήρθε να εμψυχώσει και την ομάδα και τον προπονητή. Δεν λέω ότι είναι σωστό. Θεωρώ ότι είμαι από τους λίγους, προσπαθούν άνθρωποι που είναι δίπλα του να του επιβάλουν άρρωστες απόψεις. Εγώ τον γνωρίζω και υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση».
Για τα σχόλια προς το πρόσωπο του: «Για την προσωπικότητά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι λένε αυτοί που συνεργάζονται μαζί μου Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι έξω. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι. Όλα τα υπόλοιπα πολύ εύκολα τα λέμε».
Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Γενικότερα η άμυνά μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο, και ο Κίτσιου και ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Το πρόβλημά μας είναι το γκολ. Κάποια στιγμή θα δεχθείς κι ένα γκολ και θα χάσεις. Μας λείπει το εύκολο γκολ, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια δεν είναι και τόσο τυχαίο το να μην μπορούμε να σκοράρουμε».

Σχετικά άρθρα