Πόντσιο και Ζαμπράνο για Ολυμπιακό

Πέραν της επιθετικής του ενίσχυσης ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη τη μεταγραφική προσοχή του και για ποδοσφαιριστές που θα θωρακίσουν την ανασταλτική λειτουργία του.

Ένα όνομα που «παίζει» το τελευταίο διάστημα βάει πληροφοριών από την Γερμανία είναι του Περουβιανού στόπερ Κάρλος Ζαμπράνο που μένει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί σε όλη την καριέρα του στην Γερμανία, ξεκινώντας από την Σάλκε και παίζοντας στη συνέχεια σε Σανκτ Πάουλι και Άιντραχτ. Ο Ζαμπράνο είναι 25 φορές διεθνής με το Περού και έχει σκοράρει εναντίον της Αργεντινής του Μέσι για το Κόπα Αμέρικα, με προπονητή του τον Σέρχιο Μαρκαριάν!

Στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει προταθεί επίσης και να ενδιαφέρει ο έμπειρος Αργεντινός μέσος Λεονάρντο Πόντσιο. Ένας εξαιρετικός αμυντικός χαφ που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, βασικότατο στέλεχός της την τελευταία τριετία με 83 συμμετοχές και 7 γκολ. Έχει μεγάλη εμπειρία και από την Ευρώπη καθώς έχει παίξει για έξι χρόνια στην Ισπανία με την Σαραγόσα με πάνω από 200 συμμετοχές στην Primera. Ο 33χρονος άσος φέρεται να αποτελεί θερμή εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Σχετικά άρθρα