Τελειώνει με Βέμερ, φουλάρει για Εσιέν

Φαίνεται ότι ο Γενς Βέμερ θα προλάβει στη στροφή τον Μίκαελ Εσιέν και θα γίνει η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Γερμανός δεξιός μπακ που βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα, εντός της ημέρας θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις θα πέσουν και οι υπογραφές.

Παράλληλα, οι Πράσινοι δουλεύουν και την υπόθεση του Γκανέζου αμυντικού χαφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με το Τριφύλλι. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πολύ στενή συνεργασία των ιθυνόντων της ομάδας με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες ούτως ώστε εντός των προσεχών εικοσιτετραώρων να έρθει στην Αθήνα ο πρώην άσος της Τσέλσι, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λυών για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Εφόσον συμβεί αυτό, προτού καν κλείσει η τρέχουσα σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει τις περισσότερες από τις μεταγραφές που προτίθεται να πραγματοποιήσει κάτι που σημαίνει ότι με την έναρξη της προετοιμασίας περί τα τέλη Ιουνίου ο βασικός κορμός θα είναι διαθέσιμος.

Σχετικά άρθρα