Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι 12 αστρολογικοί οίκοι και τι σημαίνει ο καθένας
Οι 12 αστρολογικοί οίκοι και τι σημαίνει ο καθένας thumbnail

Οι 12 αστρολογικοί οίκοι και τι σημαίνει ο καθένας

Μια σύντομη αναφορά και ερμηνεία των 12 οίκων (σπιτιών) του γενέθλιου ωροσκοπίου


Ωροσκόπος – Πρώτος Οίκος: Εγώ
Είναι στενά συνδεδεμένος με εσένα προσωπικά και μπορεί να θεωρηθεί ως ο πιο ισχυρός Οίκος στο γενέθλιο χάρτη σου γιατί αποκαλύπτει τα πάντα για την εξωτερική συμπεριφορά και τις προτιμήσεις σου, καθορίζοντας ουσιαστικά το ΠΟΙΟΣ είσαι. Επίσης, δηλώνει και στοιχεία της εξωτερικής σου εμφάνισης.


Δεύτερος Οίκος: Χρήματα, αισθήματα, αγαθά
Δείχνει τον τρόπο που προσεγγίζεις τα χρήματα, το εισόδημά σου, το πώς ξοδεύεις, τις αγορές, τα κεκτημένα σου και τι θεωρείς ότι έχει αξία για σένα. Μπορεί επίσης να δείξει την ικανότητά σου να μετατρέψεις τα χόμπι ή τις δραστηριότητες σου σε κάτι αρκετά προσοδοφόρο. Επιπλέον, τη σχέση σου με τα φαγητά, τα γλυκά και γενικά τις απολαύσεις.


Τρίτος Οίκος: Επικοινωνία, αδέρφια, συγγενείς
Δείχνει το πως επικοινωνείς, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, τα μικρής διάρκειας ταξίδια και εκδρομές, την κατώτερη εκπαίδευση και τις δυνατότητές σου στη μάθηση. Επίσης, τον τρόπο που εκφράζεσαι, μιλάς, γράφεις, ακούς, αντιλαμβάνεσαι, τις ιδέες και τις απόψεις σου αλλά και τη μνήμη σου. Τα αδέλφια, οι συγγενείς και γνωστούς κι η σχέση σου με αυτούς φαίνονται επίσης από αυτό τον οίκο.


Ναδίρ – Τέταρτος Οίκος: Οικογένεια, ρίζες και σπίτι
Δείχνει στοιχεία της οικογένειας από την οποία προέρχεσαι, το τι είδους οικογένεια θέλεις εσύ να κάνεις, την παιδική σου ηλικία, παππούδες, γιαγιάδες, γονείς και προγόνους. Δηλώνει τον τρόπο που προτιμάς να ζεις, την διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου, πώς αισθάνεσαι οικειότητα αλλά και την ακίνητη οικογενειακή περιουσία. Με μια πιο ανοικτή θεώρηση δείχνει και τη μητέρα στο γενέθλιο χάρτη σου.


Πέμπτος Οίκος: Δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά
Τα γούστα σου, οι διασκεδάσεις, τα χόμπι, και πώς μπορείς να εκφραστείς δημιουργικά ανήκουν εδώ. Δείχνει τις τάσεις σου στις τέχνες, την ερωτική σου ζωή, εραστές και ερωμένες και τι είδους άτομα σε ελκύουν, τα ταλέντα, τις νέες ιδέες. Τα παιδιά κι η σχέση σου με αυτά, σαν επέκταση της δημιουργικότητας δηλώνονται στο συγκεκριμένο οίκο.


Έκτος Οίκος: Υπηρεσίες, Υγεία, Εργασία
Εδώ φαίνεται το πώς αισθάνεσαι πιο χρήσιμος και πως μπορείς να προσφέρεις στους άλλους σε ένα περιβάλλον εργασίας ή σε κάποια μορφή του συστήματος. Τις συνθήκες ή το είδος της εργασίας σου, τις εργασιακές σου σχέσεις. Επίσης θέματα που αφορούν στην υγεία, την υγιεινή και την καθαριότητα αλλά και το περιβάλλον, τα φυτά και τα ζώα.


Έβδομος Οίκος: Οι άλλοι, σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμος
Πρωτίστως δηλώνει το πώς σχετίζεσαι ερωτικά, το γάμο και την αντίληψή σου γι' αυτόν, το σύζυγο ή σύντροφο που θα επιλέξεις για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου και εν γένει το πώς είσαι σε μια σχέση. Μπορεί να δείξει το διαζύγιο ή περισσότερους από ένα γάμους. Επίσης, κοινωνική ζωή, εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες με άλλους, νομικές συμβάσεις ή συνδικάτα, κοινούς στόχους, κοινωνικές σχέσεις και εκδηλώσεις φαίνονται σε αυτόν τον οίκο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/ZODIA/OROSKOPOS%E2%80%93OIKOI/item/74686-oi-12-astrologikoi-oikoi-ki-i-simasia-toys#ixzz3bQiPkkRu

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X