Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια και οι προβλέψεις για το καλοκαίρι
Τα ζώδια και οι προβλέψεις για το καλοκαίρι thumbnail

Τα ζώδια και οι προβλέψεις για το καλοκαίρι

Κρόνος στον Σκορπιό


Την περίοδο του καλοκαιριού, από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, για να δώσει τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης στα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους), συμβάλλοντας στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που μπορεί να δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίας στον Λέοντα και στην Παρθένο


Ο Δίας συνεχίζει το καλοκαίρι να υποστηρίζει πολύ τα πύρινα ζώδια (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, βοηθώντας τα να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των όποιων στόχων μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Από τις 11 Αυγούστου και για περίπου ένα χρόνο, περνά στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση όχι τόσο καλή γι’ αυτόν, που ωστόσο θα μας βοηθήσει σε μια πιο πρακτική οργάνωση και μεθόδευση των ζητημάτων που μας απασχολούν. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθένων κι Αιγόκερων, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οργανώσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια ό,τι τους ενδιαφέρει, ενισχύοντας τόσο τα ζητήματα της οικονομικής τους ζωής, όσο και τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές τους εξελίξεις.

Δίας τρίγωνο Ουρανός


Μεγάλη ελπίδα έρχεται να δώσει ο σχηματισμός του τριγώνου μεταξύ του Δία και του Ουρανού, που κορυφώνεται στις 22 Ιουνίου. Μια όψη, η οποία κορυφώθηκε πάλι στην προηγούμενη χρονιά και τον περασμένο Μάρτιο και έρχεται να φέρει μια πνοή ανανέωσης, νέες ιδέες πρωτοποριακές, καθώς και μια τάση μεγαλύτερης ανεξαρτησίας, μια διάθεση να ακολουθήσουμε το δρόμο που επιλέγουμε εμείς και όχι εκείνον που επιλέγουν οι άλλοι για μας. Φέρνει μαζί της μοναδικές ευκαιρίες, που μας βοηθούν να ξεφύγουμε απ’ οτιδήποτε μας προβληματίζει ή μας καταπιέζει, και συχνά γίνονται το εφαλτήριο για πολύ σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις, με δυναμικές διεκδικήσεις και άκρως ενθαρρυντικές αναβαθμίσεις στην ποιότητά της ζωής μας.

 X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X