«Θέλουμε δουλειά στο «πέντε εναντίον πέντε»»

«Θέλουμε δουλειά στο «πέντε εναντίον πέντε»», επισήμανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην σειρά για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ακόμη ότι η ομάδα του πρέπει να διατηρήσει την καλή άμυνα της.
«Είχαμε επισημάνει μετά το πρώτο ματς, πως ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, προπονητή και περιμέναμε την αντίδρασή του», σχολίασε αρχικά ο Μανωλόπουλος και υπογράμμισε: «Οι παίκτες ήταν σοβαροί, δουλέψαμε και γι αυτό είχαμε έναν πολύ καλό ξεκίνημα. Δεν χαλάρωσαν παρά τη διαφορά του σκορ του πρώτου αγώνα. Στη συνέχεια, έγιναν διάφορα πράγματα συνδυαστικά για να πέσει η διαφορά. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίζει πιο δυνατά και κάποια φάουλ, που φορτώθηκαν οι ψηλοί μας, σε συνδυασμό πως δεν ήθελα να ρισκάρω με αλλαγές βάζοντας παίκτες που είχαν φάουλ και να σταματήσω το ρυθμό, φτάσαμε στο σερί 17-0 του ΠΑΟΚ. Χαλαρώσαμε, χάσαμε εύκολα λέι-απ και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες, πιστεύω στον καθένα που μπαίνει στο παρκέ. Να αποδείξει τι μπορεί να κάνει».
«Στο ημίχρονο συζητήσαμε με τους παίκτες και από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά ανέβηκε η άμυνά μας, μας έκανε καλύτερη ομάδα και γι αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε», σημείωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού και παρατήρησε: «Θέλουμε δουλειά στο «πέντε εναντίον πέντε», δεν ήμαστε καλοί εκεί. Να κρατήσουμε την άμυνα και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη».
«Δεν θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία, ο κ. Μαρκόπουλος είναι δάσκαλος, σέβομαι αυτά που λέει και νομίζω δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή όχι», απάντησε ο Μανωλόπουλος σε ερώτηση πως σχολιάζει όσα είπε ο προπονητής του «Δικέφαλου» για την διαιτησία.
«Είναι δύο παιδιά που έρχονται στο τέλος της σεζόν, κάτι που δεδομένα φέρνει δυσκολίες», εξήγησε ο προπονητής των «πρασίνων» μετά από ερώτηση για την παρουσία των Κούπερ, Μόργκαν στην σημερινή αναμέτρηση και επισήμανε: «Ο πρώτος ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι θετικό. Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, τους πιστεύουμε και μέρα με την μέρα θεωρώ πως επειδή είναι σοβαροί και δουλεύουν πολύ, θα παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι»

Σχετικά άρθρα