Ακόμη πιο κοντά σε Χελάντερ

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Καλτσά, του Λουντ και του Βέμερ και την επικείμενη απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν ο Παναθηναϊκός προχωρά στην υλοποίηση του υπόλοιπου σχεδιασμού που περιλαμβάνει την ενίσχυση με δύο στόπερ, με έναν σέντερ φορ και υπό προϋποθέσεις για έναν ακόμη χαφ κι έναν εξτρέμ.

Σε πρώτη φάση οι Πράσινοι έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο τις διαπραγματεύσεις με τη Μάλμε για τον Σουηδό στόπερ Μίκαελ Χελάντερ, ο οποίος βρίσκεται ψηλότερα στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού για τη θέση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού (και όχι του αντί-Σίλντενφελντ, ο οποίος ακόμη αναζητείται).

Ο σουηδικός σύλλογος αρχικά αξίωνε περίπου 500.000 ευρώ αλλά πλέον οι απαιτήσεις του έχουν πέσει κάτω από τις 350.000 ευρώ κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει και στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.
Ούτως ή άλλως, ο Χελάντερ μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιανουάριο, ως εκ τούτου στη Μάλμε γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα χάσουν τον 23χρονο αμυντικό χωρίς να έχουν κάποιο όφελος. Το θετικό είναι ότι οι Πράσινοι έχουν μαζί τους και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα