Προβάδισμα νίκης για Πεσκάρα και Χάκεν

119. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΒΑΑΣΑ Χ2 (Δ.Ε) 1.72
Χωρίς ισοπαλία ακόμη η γηπεδούχος μετά από εννέα αγώνες πρωταθλήματος στην Α’ Φινλανδίας αντιμετωπίζει τον κακό της δαίμονα καθώς δεν έχει νικήσει εντός στα επτά τελευταία μεταξύ τους και μετρά μόνο ένα τρίποντο σε 20 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας από το 2000 και έπειτα. Η Ροβανιέμι εντός είναι απρόβλεπτη καθώς μπορεί να χάσει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς καθώς αδυνατεί να αντιδράσει εάν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Η Βάασα θα αναζητήσει με πάθος το παρθενικό τρίποντο της σεζόν και δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση να το ψάξει σε μια έδρα τόσο φιλική προς αυτήν. Τελευταία δείχνει ση,.αδια ανάκαμψης καθώς παραχώρησε πριν δύο εβδομάδες ισοπαλία 2-2 στην πρωταθλήτρια Ελσίνκι.

121. ΠΕΣΚΑΡΑ-ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ 1 1.90
Πρώτος ημιτελικός ανόδου στη Σέριε Α. Την πρόκριση στον τελικό παίρνει η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα 180 λεπτά. Σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής προκρίνεται εκείνη που τερμάτισε σε υψηλότερη θέση στην κανονική περίοδο της Σέριε Β. Δεν προβλέπονται παράταση και πέναλτι.

Δεν ήθελαν να βρεθούν αντίπαλοι οι δύο ομάδες καθώς έχουν εξαιρετικές σχέσεις από τη δεκαετία του 70 και έπειτα. Στο πρωτάθλημα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 στο Αντριάτικο έδρα της Πεσκάρα η οποία απέκλεισε στον προημιτελικό των πλέι οφ της Περούτζια επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1. Είναι σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι το τελευταίο δεκαήμερο καθώς μετρούν και την εντυπωσιακή επικράτηση με 3-0 επί της Λιβόρνο. Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε αντίθεη με την αντιπαλό τους η οποία θα στερηθεί σημαντικές μονάδες όπως του αναντικατάστατου αμυντικού χαφ Ντι Τζενάρο και του πρώτου σκόρερ Κόκο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Βιτσέντσα άλλωστε στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει απολογισμό μία νίκη, τρείς ισοπαλίες και μία ήττα.

123. ΓΚΕΦΛΕ-ΧΑΚΕΝ 2 1.90
Μετά από δύο σερί τρίποντα η Γκέφλε υποτάχθηκε από το σκληρό παιχίδι της Ερεμπρο χάνοντας 1-0. Στο +6 από τη γραμμή των πλέι άουτ δείχνει σοβαρότητα και σταθερότητα από το ξεκίνημα της περιόδου στην Α’ Σουηδίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι φοβεροί μακρυά από την έδρα τους. Παίζουν με τεράστια επιτυχία την κόντρα, είναι άκρως αποτελεσματικοί και μέχρι τώρα παρουσιάζουν αξιοζήλευτες επιδόσεις. Μετρούν τρία συνεχόμενα τρίποντα εκτός με τελευταίο το εντυπωσιακό 3-0 στο σπίτι της Μάλμε. Στα θετικά για την Χάκεν η επιστροφή του βασικού αμυντικού Λουγκάνο αλλά και η πολύ καλή παράδοση που έχει στο “Γεβλεβάλεν” με τρείς νίκες, τρία Χ και μία μόνο ήττα από το 2005 και έπειτα.

Σχετικά άρθρα