Αρχική / Media (old articles) / Google Cardboard 2: Το νέο VR headset της εταιρείας και πλατφόρμα Jump για εικονική πραγματικότητα
Google Cardboard 2: Το νέο VR headset της εταιρείας και πλατφόρμα Jump για εικονική πραγματικότητα thumbnail

Google Cardboard 2: Το νέο VR headset της εταιρείας και πλατφόρμα Jump για εικονική πραγματικότητα

Πέρυσι είχε κρατήσει το Cardboard ως μια μικρή έκπληξη για το τέλος του keynote, όντας μια φθηνή κατασκευή για να φέρει την εικονική πραγματικότητα στις μάζες, αλλά φέτος η Google αντιμετωπίζει το ζήτημα με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα. Όχι τόσο στην κατασκευή του Cardboard 2, παραμένει ένα κομμάτι χαρτόνι με φακούς αν και υποστηρίζει τώρα συσκευές με οθόνη έως 6”, όσο για το γεγονός ότι το Cardboard SDK λειτουργεί πλέον και σε συσκευές iOS.

Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε το Jump, μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας για παραγωγή και διαμοιρασμό περιεχομένου, μέσα από την οποία ο καθένας μπορεί να βρει τα απαραίτητα εργαλεία για δημιουργία 3D video. Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης η Google παρουσίασε και μια ειδική βάση με ενσωματωμένες 16 action κάμερες της GoPro, κάτι που προανήγγειλε ο CEO της εταιρείας σε συνέντευξη του στο συνέδριο Code.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X