Αρχική / More / Αθλητικά / Θρυλικές ξεναγήσεις
Θρυλικές ξεναγήσεις thumbnail

Θρυλικές ξεναγήσεις

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει ξεναγήσεις στο Καραϊσκάκη και στο Μουσείο του, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας».

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας» που συνεχίζονται στον Πειραιά και διοργανώνει δωρεάν ξεναγήσεις στο γήπεδο και στο Μουσείο της ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Ολυμπιακός, συνώνυμο του Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στον Πειραιά σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στην ένδοξη 90χρονη ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι χορηγός των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας» που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας!

Η ξενάγηση αρχίζει στο Μουσείο με ιστορίες που αφηγούνται οι φωτογραφίες, οι φανέλες, τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα και συνεχίζεται στο σύγχρονο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δύο ωριαίες ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11:00 και στις 13:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θέσεις περιορισμένες. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2104800921 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mouseio@olympiacos.org

Οι «Ημέρες Θάλασσας» άρχισαν και σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο Μουσείο και στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! Ο Πειραιάς και ο Θρύλος είναι ένα! Έννοιες οι οποίες συμπληρώνουν η μία την άλλη και πάντα θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί!»

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X