Το ψάχνει παντού η ΑΕΚ

Οι Μπουονανότε και Κερζάκοφ ήρθαν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν προταθεί στους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται ωστόσο για πανάκριβες και δύσκολες περιπτώσεις.

Ειδικά για τον Μπουονανότε ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος επειδή έχει ακόμη συμβόλαιο και ενδεχομένως το κόστος μεταγραφής να είναι ακόμη μεγαλύτερο και από την περίπτωση Φαν ντερ Φάαρτ

Όσον αφορά πάντως την περίπτωση του παίκτη έκπληξη, ο οποίος θα είναι εμπορικό όνομα, δεν αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη άμεσα. Πιθανότατα την επομενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί μόνο κάποια μεταγραφή τύπου Γκάλο, για μία από τις θέσεις του αριστερού μπακ, του στόπερ ή του εξτρέμ.

Σημειώνεται δε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να κανει ταξίδι στο εξωτερικό τις προσεχείς ημέρες ο Μιλοβάνοβιτς, καθώς από τη Δευτέρα θα είναι μαζί με τον Σιμόες ο οποίος έρχεται στην Αθήνα.

Το θέμα είναι πάντως ότι η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω το θέμα των αγνώστων επιθετικών που είχαν έρθει στο προσκήνιο από τη Βραζιλία, κάτι που φάνηκε μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντός της για Φαν ντερ Φάαρτ, κάτι που αποδεικνύει ότι κοιτά παίκτες από το πάνω ράφι.

Στο μεταξύ την Κυριακή είναι η Ένωσης θα διεκδικήσει στην Κόρινθο κόντρα στην Παναχαϊκή, την πρώτη από τις δύο νίκες που θέλει για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Football League.

Σχετικά άρθρα