Νιόπλιας: «Άδικο αποτέλεσμα, παράδειγμα μας ο Αστέρας»

Απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα του Αστέρα με τον Ατρόμητο ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου.
Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για άδικο αποτέλεσμα αφού όπως είπε ο Αστέρας δεν έκανε ούτε σουτ. Μάλιστα ο τεχνικός του Αστέρα είπε όσον αφορά την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, ότι παράδειγμα του Ατρόμητου είναι ο Αστέρας.
Αναλυτικά:
«Έγινε ένα ματς μέτριο ποιοτικά, όπως το περιμέναμε, για το χρονικό διάστημα που αγωνιζόμαστε. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε. Δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα, αφού χάσαμε το ματς χωρίς σουτ. Ήταν άδικο. Αφού παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον ΠΑΟΚ και μείναμε σήμερα στους δύο βαθμούς, εντάξει τι να πω;
Είμαστε επαγγελματίες πρέπει να υπάρχει κουράγιο. Πρέπει να θέλει και το μυαλό. Είσαι υποχρεωμένος να παίξεις στα άλλα δύο ματς. Ο στόχος ήταν εξ αρχής δύσκολος, όταν τον Φεβρουάριο ήμασταν 8-9 βαθμούς πίσω. Δεν παίζει ρόλο η θέση. Μια βδομάδα διαφορά έχει. Ήταν σήμερα ευκαιρία να χτυπήσεις την δεύτερη θέση. Όλα τα άλλα ήταν καλά.
Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα. Η δεύτερη θέση ήταν το ωραίο… Οι υπόλοιπες θέσεις δεν έχουν καμία σημασία. Ούτε καν το χρηματικό έπαθλο, όπως αναβάθμισαν τα πλέι οφ. Παράδειγμά μας είναι ο Αστέρας, που έπαιξε πέρσι δύο ματς με Ροβανιέμι, άλλα δύο ματς με την Μακάμπι, τα χρησιμοποίησε για την προετοιμασία του και του βγήκε. Ή το αντίστοιχο δικό μας παράδειγμα που παίξαμε με την Σαράγεβο».

Σχετικά άρθρα