Ημέρα Εσιέν

Μια ανάσα από τη σπουδαιότερη μεταγραφή που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Πράσινους έρχεται προκειμένου να υπογράψει το «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει το Τριφύλλι και το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Εσιέν αναμένεται στην Αθήνα αργά το βράδυ της Δευτέρας -ίσως και τα ξημερώματα της Τρίτης- προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα πάνε καλά, να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο 32χρονος χαφ ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου τις υποχρεώσεις του με τη Μίλαν και πλέον έρχεται, αφού διευθέτησε κάποιες προσωπικές υποθέσεις, για να κλείσει τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και ακολούθως να φύγει για διακοπές μέχρι την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

Ηδη πάντως στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού υπάρχει κινητικότητα καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που θέλουν να δώσουν το «παρών» στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον πρώην άσο της Λυών, της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης…

Σχετικά άρθρα