Ζέκα: «Θα μας βοηθήσει αρκετά ο Εσιέν»

Απρόσμενη ήταν η εξέλιξη που είχαν τα πλέι οφ για τον Κάρλος Ζέκα, που δεν περίμενε ότι η πρωτιά θα είχε κριθεί μόλις από την τέταρτη αγωνιστική. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μιλώντας στη «Record» επεσήμανε ότι οι Πράσινοι ήταν καλοί και αμυντικά αλλά και επιθετικά, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα θα είναι πιο έμπειρη ενόψει της νέας σεζόν. Αναφορικά με την έλευση του Εσιέν ο Ζέκα τόνισε ότι θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:
Για την πρώτη θέση στα πλέι οφ: «Ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν περιμέναμε ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα, αλλά τα πήγαμε καλά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να είμαστε καλοί αμυντικά. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια για να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλέι οφ».
 
Για την επόμενη σεζόν: «Κάποια στιγμή στη σεζόν πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, χρειάζεται να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά εν όψει της νέας σεζόν, στην οποία θα είμαστε περισσότερο έμπειροι».
 
Για την επικείμενη έλευση του Μίκαελ Εσιέν: «Υπάρχει συζήτηση ότι θα έρθει. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Ελπίζω να γίνει αυτό, αλλά έτσι και αλλιώς πιστεύω και στην τωρινή ομάδα».

Σχετικά άρθρα