Αποθέωση για τον Εσιέν

 

Ο Μίκαελ Εσιέν προσγειώθηκε στις 11.52 στην Ελλάδα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα, ανάβοντας πολλά καπνογόνα, για να υποδεχτούν τον γκανέζο σούπερ σταρ. Περίπου 1000 φίλοι των Πρασίνων συνέρευσαν στο «Ελ. Βενιζέλος» για να καλωσορίσουν και να αποθεώσουν τον 32χρονο αμυντικό μέσο που έρχεται για να υπογράψει στο Τριφύλλι.

«Ηταν πολύ εύκολο να πω το ναι. Ηξερα για τον Παναθηναϊκό, είχα και κάποιον φίλο ο οποίος με ενημέρωσε. Η απόφασή μου δεν ήταν δύσκολη» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Εσιέν ο οποίος αποκάλυψε ότι προτού πάρει την απόφαση συμβουλεύτηκε τον φίλο του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος του μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το Τριφύλλι.

«Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Σισέ, του είπα για τον Παναθηναϊκό και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες» είπε ο Εσιέν, ο οποίος συμπλήρωσε αναφορικά με την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Πράσινοι: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται, δεν έχω λόγια».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε να τραγουδά συνθήματα για τον Εσιέν, ο οποίος έδειχνε να τα έχει χαμένα. Το αυτοκίνητο που τον μετέφερε με οδηγό τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού Λεωνίδα Βόκολο έκανε αρκετά λεπτά να διανύσει μια μικρή απόσταση καθώς οι φίλοι της ομάδας περικύκλωσαν τον Γκανέζο ζητώντας του νικήσει τον Ολυμπιακό και να οδηγήσει τους Πράσινους στην κορυφή.

Μάλιστα οι φίλοι του Τριφυλλιού ξανατραγούδησαν το περίφημο σύνθημα που έλεγαν για τον… Μανολάκη τον Ολισαντέμπε προ ετών, αλλάζοντας μόνο το όνομα σε… Μιχαλάκη!

Το πρωί ο Γκανέζος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πράσινους.

 

Σχετικά άρθρα