Πιέζει για Καρίγιο, κοντά σε Μουνιέ

Ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει την πρόταση των 10 εκ. δολαρίων στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του Γκουίδο Καρίγιο και περιμένει έως την Παρασκευή την απάντηση των Αργεντινών για τον 24χρονο φορ.
Ο Καρίγιο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ίντερ και της Μονακό που επίσης έχουν μπει δυνατά για την απόκτηση του στράικερ της Εστουντιάντες, με τον πρόεδρό της και παλιό σταρ του ποδοσφαίρου Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν να ετοιμάζεται για τις τελικές αποφάσεις.
Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ από την Μονπελιέ και όλες οι πληροφορίες θέλουν τη μεταγραφή να πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Για τον 28χρονο εξτρέμ που ενδιαφέρει τις Σέλτικ και Νόριτς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στον Ολυμπιακό και ο Φρανσουά Μοδέστο.
Για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με τον μάνατζερ του διεθνούς Βούλγαρου άσου να δηλώνει ότι ο έμπειρος επιθετικός θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην ελληνική ομάδα που έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη.
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ρομπίνιο, με το νέο ραντεβού του Βραζιλιάνου άσου με τη Σάντος. Εάν δεν υπάρξει συμφωνία, ο Ολυμπιακός θα έχει τις πιθανότητές του. Την ώρα που ακούγεται στην πιάτσα των μάνατζερ ότι μπορεί να προταθεί στον Ολυμπιακό και ο Ροναλντίνιο εάν φύγει από το Μεξικό!
Αύριο εκδικάζεται στο CAS η υπόθεση της διαμάχης Τίγκρες-Άλαν Πουλίδο. Εάν δικαιωθεί ο Μεξικανός φορ θα ενταχθεί άμεσα στον Ολυμπιακό.
Εν τω μεταξύ στη Σκωτία γράφουν ότι ο Βίτορ Περέιρα είναι στη λίστα της Ρέιντζερς. Και κάποιοι το συνδυάζουν με ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού. Στην Πορτογαλία πάντως λένε ότι ο Περέιρα μιλάει με χαφ για λογαριασμό των ερυθρόλευκων.
Για την άμυνα έχει προταθεί και ο Τσέχος διεθνής στόπερ Σίβοκ.

Σχετικά άρθρα