Φουλάρει για στόπερ, εξετάζεται ο Σέσαρ

Στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει φόρα και δεν σταματούν με τίποτα τη μεταγραφική ενίσχυση. Προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν έχουν ήδη αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Καλτσάς, Λουντ, Βέμερ και Εσιέν), ενώ στα σκαριά βρίσκεται και τουλάχιστον μια μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σουηδός Ελάντερ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με το Τριφύλλι όπως και η ομάδα του Μάλμε καθώς μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες και για τον αποκαλούμενο αντι-Σίλντενφελντ, ο οποίος θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Κροάτη στόπερ.

Οι Πράσινοι θέλουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν ολοκληρώσει και αυτή τη μεταγραφή προκειμένου ο εκλεκτός να έχει ενσωματωθεί στην ομάδα από τις πρώτες προπονήσεις της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβενίας Μπόστγιαν Σέσαρ, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική Κιέβο Βερόνα από το 2010 αποτελεί έναν από τους κεντρικούς αμυντικούς που εξετάζουν στο Τριφύλλι. Πρόκειται για έμπειρο παίκτη (32 ετών) με πολύχρονη καριέρα στο Καμπιονάτο αλλά και παρουσία στο γαλλικό πρωτάθλημα με Μαρσέιγ και Γκρενόμπλ, στο αγγλικό με την Γουέστ Μπρομ και στο κροατικό με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Είναι διεθνής με τη Σλοβενία από το 2003 έχοντας 82 συμμετοχές, έχει ύψος 1,91μ, είναι αριστεροπόδαρος και μένει ελεύθερος καθώς λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος του μήνα.

Σχετικά άρθρα