Αρχική / More / Αθλητικά / Έκθεση «φωτιά» για τον Άγιο Κοσμά
Έκθεση «φωτιά» για τον Άγιο Κοσμά thumbnail

Έκθεση "φωτιά" για τον Άγιο Κοσμά

Σωρεία παράνομων πράξεων και ατασθαλιών περιγράφονται στην έκθεση 16 σελίδων της ΕΔΕ σχετικά με τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά από τους υπαλλήλους. Οι καταγγελίες των εργαζομένων για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων είχε οδηγήσει στη σύλληψη του τέως προέδρου του Κέντρου Νεότητας, Κωνσταντίνου Πρίφτη, στις 4 Δεκεμβρίου 2014, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση, παράνομη νομιμοποίηση εσόδων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είχε ενημερωθεί για την υπόθεση όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του και αμέσως διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή υπαλλήλων του Κέντρου Νεότητας επί προεδρίας Πρίφτη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» από την ΕΔΕ προέκυψε ανάμειξη πολλών εξ αυτών και άμεσα η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της πειθαρχικής διαδικασίας ενώ η έκθεση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X