Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο thumbnail

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο

Το καλοκαιράκι φέτος κάνει θεαματικά την είσοδό του, φέρνοντας μαζί του την απελευθέρωση από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, για να γίνει ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα στη ζωή όλων μας. Νέοι ορίζοντες και σημαντικές ευκαιρίες θα σκορπίσουν αυτό τον Ιούνιο το χαμόγελο, τον ενθουσιασμό και την επιθυμία για δημιουργία και επέκταση στους βασικούς τομείς της ζωής μας.

Αριθμός Ιουνίου: 5


Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Ιουνίου και ο οποίος προκύπτει μέσω το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε, είναι το 5. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι γεμάτος με θετική ενέργεια και αισιοδοξία που θα βοηθήσουν πραγματικά να δούμε τη ζωή με έναν τρόπο πιο όμορφο και δημιουργικό! Ξαφνικά γεγονότα, εκπλήξεις και «λύσιμο» εκκρεμοτήτων του παρελθόντος με τρόπο ευχάριστο και απελευθερωτικό, θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του μήνα. Η τύχη είναι έτοιμη να χαρίσει απλόχερα τα δώρα της, σε όσους πραγματικά το αξίζουν και είχαν απελπιστεί το τελευταίο διάστημα.

Τον Ιούνιο καλωσορίζουμε τους καλοκαιρινούς έρωτες!


Νέοι έρωτες έρχονται αυτό τον Ιούνιο με τρόπο απρόβλεπτο στη ζωή αρκετών ανθρώπων για να δώσουν την διέξοδο, την ευκαιρία και την ανανέωση! Τα ερωτικά προβλήματα του παρελθόντος λαμβάνουν τέλος και η τύχη θα ευνοήσει πραγματικά τις σχέσεις και τις γνωριμίες, που μπορούν να προσφέρουν χαρά και ευτυχία! Η ερωτική παγίδα του Ιουνίου είναι ότι ο ενθουσιασμός μπορεί να παρασύρει σε ερωτικές βιασύνες και επιπολαιότητες. Ένα από τα «σενάρια» αυτού του μήνα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που είναι ήδη δεσμευμένοι, θα ενδώσουν στον πειρασμό ενός νέου έρωτα, που θα τους πάρει για τα καλά το μυαλό! Θα υπάρξουν όμως και αρκετά νέα ερωτικά ειδύλλια τα οποία και θα έχουν πολύ γρήγορη πλοκή και εξέλιξη, η οποία και θα προκύψει χωρίς σκέψη! Η σταθερότητα των σχέσεων αυτό το μήνα είναι αβέβαιη. Ο Ιούνιος δίνει την θετική ενέργεια και τον αέρα για να γίνει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα του οποίου όμως η πορεία θα κριθεί τους επόμενους μήνες.

Νέες ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική άνθιση.


Και ενώ υπήρχε στασιμότητα και δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για το τι μέρα μας ξημερώνει, έρχεται ο Ιούνιος για μας δώσει το φως της ελπίδας ότι κάτι θα αλλάξει… Τι είναι όμως αυτό που μπορεί να φέρει την αλλαγή; Η δικτύωση, οι γνωριμίες με νέους ανθρώπους, οι επαφές με το εξωτερικό, η επέκταση των γνώσεων, οι νέες δημιουργικές ιδέες και τα καινούργια επιχειρηματικά σχέδια που θα κάνουν αυτό το μήνα την έναρξή τους. Αυτά ακριβώς θα είναι τα δώρα αυτού του Ιουνίου για τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών.

 

Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον μήνα Ιούνιο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;


Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

 

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

 

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Ιούνιο 2015


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1


ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου! Θα βάλεις σε τάξη τον ψυχικό σου κόσμο και θα θελήσεις να απεμπλακείς από ανθρώπους, καταστάσεις, συνήθειες του παρελθόντος, που δεν σου έκαναν καλό. Ο μήνας ευνοεί την σύσφιγξη οικογενειακών σχέσεων και την συναισθηματική εκκαθάριση γεγονότων που μεσολάβησαν στο παρελθόν.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή αυτό τον Ιούνιο θα περάσει από «τεστ» αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για σένα! Θα μετρήσεις τα συναισθήματά σου, θα κουβεντιάσεις ανοιχτά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα βγάλεις ουσιαστικά συμπεράσματα για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις την πιο σωστή επιλογή, η οποία και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος κατά γενική ομολογία είναι ένας αποδοτικός και κερδοφόρος μήνας για τα οικονομικά και την καριέρα σου! Βασικός παράγοντας της επιτυχίας θα είναι η υπευθυνότητα και η οργάνωση που θα δείξεις σε αυτούς τους τομείς! Θα υπάρξουν άτομα που θα σε εμπιστευτούν και θα σε στηρίξουν με τον κατάλληλο τρόπο, δίνοντάς σου πρακτική βοήθεια!  Κάλεσε στο 14788 και ζήτησε μία προσωπική πρόβλεψη από την αριθμολόγο μας, Μαντώ Σιδέρη, ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2


ΓΕΝΙΚΑ: Σε όποια κατάσταση και να σε βρίσκει ο φετινός Ιούνιος, το σίγουρο είναι ένα: Η διαίσθησή σου και τα τυχαία γεγονότα που θα συμβούν αυτό το μήνα της χρονιάς θα σου δώσουν τις απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το κλίμα που υπάρχει γύρω σου! Θα αντιμετωπίσεις με περισσότερη ωριμότητα κάποια γεγονότα που κάποτε τα αντιμετώπιζες με ενθουσιασμό και παρόρμηση!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το ξεκίνημα του Ιουνίου, προβληματίζεσαι για την πορεία των αισθηματικών σου. Μπορεί να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές για κάποιες ερωτικές αποφάσεις του παρελθόντος. Πιθανότατα να αισθάνεσαι ότι έχεις μερίδιο ευθύνης για όλα όσα έχουν συμβεί… Στην πορεία όμως του μήνα, σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις το ερωτικό σου παρελθόν, για να αφήσεις χώρο σε ένα νέο ξεκίνημα!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα από τις πιέσεις και τα προβλήματα που έχεις υποστεί στην καριέρα και στα οικονομικά σου! Αυτό το μήνα νιώθεις εξάντληση για όλα όσα έχουν συμβεί… Να θυμάσαι όμως ότι η λύση δεν είναι να καταθέτεις τα όπλα και να περιμένεις με δεμένα τα χέρια ότι θα αλλάξει κάτι. Μην τεμπελιάσεις, μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση στη δουλειά και δείξε υπομονετικότητα, για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις! Κάλεσε στο 14788 και ζήτησε μία προσωπική πρόβλεψη από την αριθμολόγο μας,Μαντώ Σιδέρη, ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3


ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας «σταθμός» για την προσωπική σου ζωή! Τώρα έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου που θα καταφέρεις να γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου. Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι απαιτητική, μερικές φορές σκληρή, γεμάτη άγχος και υπερένταση, όμως η ανταμοιβή σου, πραγματικά θα είναι μεγάλη! Θα δοθούν οι ευκαιρίες, ώστε οι εχθροί να γίνουν φίλοι σου, όμως να θυμάσαι πως και κάποιοι φίλοι θα αποδειχθεί πως τελικά λειτουργούσαν εναντίον σου, απλά εσύ δεν τους είχες καταλάβει…

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι ερωτικές στιγμές που θα σου χαρίσει ο Ιούνιος θα είναι πραγματικά απολαυστικές και ανανεωτικές. Μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις έντονο τον ερωτικό πόθο να σε διεγείρει και να παρασύρει σε ένα γρήγορο παιχνίδι κατάκτησης ερωτικών στόχων! Πάθος, ένταση και έντονος ερωτισμός θα σε κάνουν να ξεφύγεις για τα καλά από την ρουτίνα. Απομάκρυνε από την καρδιά σου τα ψυχοφθόρα συναισθήματα της ζήλιας και της έντασης, που μόνο να σε φθείρουν μπορούν!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατακτητικός για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Ο αγώνας που έκανες τους περασμένους μήνες θα δικαιωθεί, αφού επιτέλους έρχονται περισσότερα χρήματα στα χέρια σου ενώ αναγνωρίζεται η δουλειά σου ως σήμερα. Με το ταλέντο της διπλωματίας και της διαπραγμάτευσης, καθώς και με ευκαιρίες επαφής με άτομα υψηλά ιστάμενα, θα μπορέσεις να επωφεληθείς στο έπακρο! Κάλεσε στο 14788 και ζήτησε μία προσωπική πρόβλεψη από την αριθμολόγο μας,Μαντώ Σιδέρη, ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4


ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που φέρνει την ολοκλήρωση προσωπικών σχεδίων και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνεις μία νέα αρχή στις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σου! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα κάνεις τον απολογισμό σου για το περασμένο διάστημα. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου, αλλά και ένας έντονος φόβος και ανασφάλεια για το αύριο! Θα αναγκαστείς να αφήσεις πίσω σου μία «εποχή», που για σένα ήταν σημαντική.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το σύμπαν σου φωνάζει ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σου! Εσύ δεν υπακούς απόλυτα στις προσταγές που σου δίνονται από άνωθεν και παραβλέπεις τα μηνύματα που σου δίνονται… Ωστόσο η πορεία του Ιουνίου θα σου επιβάλει να κλείσεις τα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και να επιλέξεις να κινηθείς προς μία νέα ερωτική κατεύθυνση, προκειμένου να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Ιουνίου εσύ ρίχνεις μία δεύτερη ματιά σε εργασίες και επαγγελματικά σχέδια, στα οποία δεν είχες δώσει και τόσο μεγάλη σημασία! Θα έχεις το κίνητρο να δημιουργήσεις και να ολοκληρώσεις ό,τι είχε μείνει στη μέση… Στον τομέα των επαγγελματικών θα υπάρξουν αλλαγές, που θα πάρουν σάρκα και οστά τον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία πιο καλή πορεία, αφού θα έχεις την δυνατότητα αυτό το μήνα να κλείσεις εκκρεμότητες. Κάλεσε στο 14788 και ζήτησε μία προσωπική πρόβλεψη από την αριθμολόγο μας,Μαντώ Σιδέρη, ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5


ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που σου δίνει την υπόσχεση ότι η ζωή σου θα αλλάξει και θα μπει σε μία νέα ρότα! Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη, ο ενθουσιασμός σου θα είναι στα ύψη του και η επιθυμία σου για ανανέωση θα είναι μεγάλη. Με την έμπνευση που διαθέτεις, θα μπορείς να δημιουργήσεις νέα πλάνα για τη ζωή σου. Θα χρειαστεί να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, γιατί θα υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες που θα πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτείς!

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η βασική σου ανάγκη αυτό το μήνα θα είναι να νιώσεις ότι μπορείς να δράσεις ελεύθερα, χωρίς το αίσθημα της καταπίεσης ή της υποχρέωσης απέναντι στο άτομο που έχεις σχέση. Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι σου, γιατί δεν θα συμβιβάζεσαι και δεν θα ακολουθείς με συνέπεια το ρυθμό που είχε ως τώρα ο δεσμός σου! Αν δεν έχεις σχέση, ο Ιούνιος σε ευνοεί για να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν τώρα σε μία νέα πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτό το μήνα θα δεχτείς κάποια πρόταση, πιθανότατα θα κάνεις ένα ταξίδι ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία με άτομο που είναι μακριά. Θα ανοιχτούν νέες ευκαιρίες, που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε θέσουν σε εγρήγορση! Στα οικονομικά, ενώ υπάρχει ροή χρημάτων και δεν εκτίθεσαι στις υποχρεώσεις σου, η διαχείριση που θα κάνεις δεν θα είναι καλή. Πρόσεξε λοιπόν τις περιττές σπατάλες! Κάλεσε στο 14788 και ζήτησε μία προσωπική πρόβλεψη από την αριθμολόγο μας,Μαντώ Σιδέρη, ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X