Γιουβέτσι με λαχανικά και χυλοπίτες!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 πακέτο χυλοπίτες μέτριες</li>
<li class="ingredient">1.300γρ. περίπου μοσχαράκι ελιά, σε κομμάτια</li>
<li class="ingredient">1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο</li>
<li class="ingredient">1 καρότο σε κυβάκια</li>
<li class="ingredient">1 πιπεριά Φλωρίνης, σε κυβάκια</li>
<li class="ingredient">3-4 κολοκυθάκια σε κυβάκια</li>
<li class="ingredient">4 ντομάτες ώριμες, ξυσμένες στον τρίφτη ή 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ</li>
<li class="ingredient">½ φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">3-4 κόκκους μπαχάρι</li>
<li class="ingredient">1 ξυλάκι κανέλας</li>
<li class="ingredient">150γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, σε κυβάκια</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Βράζετε το κρέας σε κατσαρόλα μαζί με άφθονο νερό που θα το σκεπάζει καλά, για 1 ώρα τουλάχιστον, μέχρι να μαλακώσει. Το ξαφρίζετε ενδιάμεσα και μετά το στραγγίζετε και κρατάτε το ζουμί στην άκρη.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Ξαναβάζετε το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι. Όταν κάψει προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα κολοκύθια και το καρότο και σοτάρετε για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε τα μπαχαρικά, την ξυσμένη ντομάτα ή το κονκασέ, αλατοπιπερώνετε καλά, προσθέτετε λίγο από το ζωμό του κρέατος και βράζετε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κρέας και να μείνει ζουμερό.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Μεταφέρετε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος και στο μεταξύ αλατίζετε τον υπόλοιπο ζωμό και τον βάζετε να πάρει βράση σε ξεχωριστή κατσαρόλα. Συμπληρώνετε με νερό αν δεν είναι αρκετός.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Ρίχνετε τις χυλοπίτες να βράσουν για 1 λεπτό και τις μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα στο σκεύος με το κρέας. Συμπληρώνετε λίγο ζωμό ακόμα και ψήνετε το γιουβέτσι σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μέχρι να μαγειρευτούν οι χυλοπίτες.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 5</h4>
<p class="instructions">Τέλος, μοιράζετε τα κυβάκια του τυριού ομοιόμορφα στο φαγητό και το ψήνετε ξεσκέπαστο για 5 λεπτά ακόμα πριν το ξεφουρνίσετε. Το σερβίρετε μετά από 15 λεπτά.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"><a href="http://www.olivemagazine.gr/">http://www.olivemagazine.gr/</a></p>
<p class="instructions"> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα