Απίστευτο:Κουνελάκι στο τηγάνι!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 κουνέλι σε μικρές μερίδες</li>
<li class="ingredient">350γρ. αλεύρι</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζάνι ξίδι</li>
<li class="ingredient">ελαιόλαδο για το τηγάνισμα</li>
<li class="ingredient">μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
<li class="ingredient">1½ κουτ. γλυκού αλάτι</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε καλά άφθονο ελαιόλαδο. Ρίχνετε μέσα σε μπολ το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύετε καλά με τα δάχτυλα. Αλευρώνετε τις μερίδες του κουνελιού και τις τηγανίζετε καλά ώσπου να ροδίσουν και να χρυσίσουν απ' όλες τις πλευρές. Τις μεταφέρετε σε μια βαθιά πιατέλα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Μέσα στο τηγανόλαδο που είναι ακόμα ζεστό, ρίχνετε μπόλικο μαύρο πιπέρι και το ξίδι. Μόλις πάρει βράση, περιχύνετε τα τηγανητά κομμάτια του κουνελιού. Τα σερβίρετε ζεστά και τα συνοδεύετε με πράσινη ξιδάτη σαλάτα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"><a href="http://www.olivemagazine.gr/">http://www.olivemagazine.gr/</a></p>
<p class="instructions"> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα