Λαμπρόπουλος: «Αντιδράσαμε…»

Στο ότι αυτός και οι συμπαίκτες του παρότι βρέθηκαν τρεις φορές πίσω στο σκορ αντέδρασαν και δεν εγκατέλειψαν τη μάχη, στάθηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός της “Ένωσης”, υπογράμμισε πως κόντρα στην ΑΕΛ, η ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της: «Αντιδράσαμε και στα τρία γκολ του αντιπάλου μας. Έχουμε χτίσει χαρακτήρα που δύσκολα χάνουμε. Εχουμε μία ήττα μόνο φέτος. Μας προβληματίζει η εικόνα αυτή στα πλέι οφ αλλά είμαστε 300+ μέρες και στα πλέι οφ ανέβηκε το επίπεδο. Με την Λάρισα την Κυριακή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Από εκεί και πέρα να δούμε και την επόμενη χρονιά».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε πάντα να παίρνουμε νίκες. Ήταν ένα ωραίο ματς για τους ουδέτερους, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Πήραμε την ισοπαλία στο τέλος και αυτό ήταν το ελάχιστο που αξίζαμε».

Τέλος ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είπε «Έγινε δυνατό ματς ανάμεσα σε καλές ομάδες. Μας μένει η πικρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Πάμε στο επόμενο ματς».

Σχετικά άρθρα