Γιαννιώτας: «Φεύγω από τον Αστέρα»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για την πορεία των Αρκάδων στα play offs αλλά και για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα.
Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”:
Για τη φετινή πορεία του Αστέρα:
«Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος μόνο έκπληξη δεν είναι ότι είμαστε έναν βαθμό μακριά από τον στόχο και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου ενάντια στον ΠΑΟΚ θα τα καταφέρουμε».
Για τα πλέι οφ
«Η ομάδα ανταμείβεται για όλη τη προσπάθεια της φέτος και μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογία στα πλέι οφ. Το καλοκαίρι μπορούμε να πάμε διακοπές με έχοντας το κεφάλι ήσυχο».
Για το τι άλλαξε η ήττα με 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό
«Μας έκανε καλό το 4-0 από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Πήραμε πολύ καλό μάθημα στην αρχή και ήταν «δώρο» για εμάς καθώς γίναμε πιο σκληροί για τη δύσκολη συνέχεια. Πλέον μένει ένα παιχνίδι τώρα να τα καταφέρουμε».
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ
«Μοναδικός μας στόχος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι η νίκη, εμείς πάμε να κερδίσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Για την κατάσταση στον «δικέφαλο του Βορρά»
«Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ καθώς δεν βρίσκομαι στα αποδυτήρια και δεν μπορώ να γνωρίζω το τι γίνεται».
Για το αν θα μείνει στην Τρίπολη
«Το χρόνου δεν θα είμαι στο ρόστερ της ομάδας, δεν ξέρω που θα βρίσκομαι, είναι πολύ νωρίς ακόμα».
Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στον Ολυμπιακό
«Για έναν νέο ποδοσφαιριστή όταν ακούει ότι ενδιαφέρονται για εκείνον μεγάλες ομάδες ανεβαίνει η ψυχολογία του και είναι πολύ τιμητικό».
Για το αν ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να μπει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων
«Ομάδα που δεν έχει χρέη και δεν είναι νοικοκυρεμένη μπορεί να μπει στο «γκρουπ» των μεγάλων».
Για την Εθνική ομάδα
«Διαφοροποιήσεις δεν μπορώ να σας πω όμως, ξέρω ότι ο κύριος Μαρκαριάν ξέρει να βγάζει το 110% από τον καθένα. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε για τα προκριματικά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε και εμείς κάτι ανάλογο με την ομάδα του 2004».

Σχετικά άρθρα