«Η FIFA συνδέεται με τις βουλευτικές εκλογές»

Ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Jack Warner καταζητείται από την Ιντερπόλ, αλλά είναι σε θέση να δίνει συνεντεύξεις και να αποκαλύπτει τη σύνδεση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας με τις βουλευτικές εκλογές στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι διαθέτει τα σχετικά έγγραφα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της παγκόσμιας συνομοσπονδίας και πρώην πρόεδρος της CONCACAF (συνομονδίας βόρειας, κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), μίλησε για περίπου πέντε λεπτά στο TV6. Aποκάλυψε πως πλέον φοβάται για την ζωή του και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να έρθουν σε επαφή με τις αρχές των ΗΠΑ. Επίσης τόνισε ότι έχει στα χέρια του «καυτά» έγγραφα από το σκάνδαλο της FIFA, μερικά εκ των οποίων ήδη ερευνώνται από τις αμερικανικές αρχές, ενώ παράλληλα έχει στην κατοχή του και έγγραφα που συνδέουν τη FIFA με τις βουλευτικές εκλογές του Τρινιντάντ και Τομπάγκο το 2010.

«Δεν μιλούσα γιατί φοβόμουν πως θα ερχόταν μια τέτοια μέρα. Δεν θα είμαι πλέον αυτός που θα πληρώσει τα πάντα. Δεν θα κρατήσω μυστικά από αυτούς που προσπαθούν να καταστρέψουν τη χώρα μου», τόνισε σχετικά ο Γουόρνερ, ο οποίος είναι κεντρικό πρόσωπο στο σκάνδαλο της FIFA και κατηγορείται από τις αμερικανικές αρχές για εκβιασμούς και δωροδοκίες δεκάδων εκατ. δολαρίων.

Σχετικά άρθρα