Ο τελικός του UEFA Champions League Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τo Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και σε High Definition στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Γιάννης Καραλής και Αντώνης Καρπετόπουλος. Η αναμέτρηση θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr.

Στο κλίμα του μεγάλου αγώνα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν από την Παρασκευή 5 Ιουνίου με τις συνεντεύξεις τύπου των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, στις 17:45, θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι, ενώ στις 19:45, θα ακολουθήσει επίσης στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου, από τις 20:00, με το Pre Game Show από το στούντιο της Nova στην Κάντζα. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Λιώρης με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις. Καλεσμένοι θα είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών και νυν Διευθυντής των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης και ο προπονητής Άκης Μάντζιος. Αμέσως μετά το τέλος του τελικού θα ακολουθήσει το Post Game Show με τον απόηχο και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Novasports 1 και Novasports 1 HD για τον τελικό:

Παρασκευή 5 Ιουνίου
17:45 Συνέντευξη Τύπου Γιουβέντους
19:45 Συνέντευξη Τύπου Μπαρτσελόνα

Σάββατο 6 Ιουνίου
20:00 Pre Game Show σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη
21:45 Τελικός UEFA Champions League, Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών Novasports, Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου
23:55 Post Game Show σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα