Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Η νέα γενιά στο χάπι της επόμενης μέρας
Η νέα γενιά στο χάπι της επόμενης μέρας thumbnail

Η νέα γενιά στο χάπι της επόμενης μέρας

Η νέα γενιά στο χάπι της επόμενης μέρας


“Ατυχήματα” συμβαίνουν


Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις ή αποτυχία της αντισυλληπτικής μεθόδου μπορεί να συμβούν στον καθέναν από εμάς.  Αν η συγκεκριμένη περίοδος της ζωής σας δεν είναι κατάλληλη για ένα μωρό, είναι ενδεδειγμένη η χρήση επείγουσας αντισύλληψης


Δράσε άμεσα!


Το ellaOne® έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα όταν χρησιμοποιηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα και ιδανικά εντός 24 ωρών.


Είναι πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με τα παλαιότερα προϊόντα που περιέχουν λεβονοργεστρέλη – είναι το μοναδικό που είναι αποτελεσματικό ακόμα και αν η γυναίκα πρόκειται να κάνει ωορρηξία την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα από τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις, μέρες δηλαδή που ο κίνδυνος εγκυμοσύνης είναι μέγιστος.


To ellaOne Πρέπει να λαμβάνεται  όσο το δυνατόν συντομότερα, όχι όμως αργότερα από 5 ημέρες από τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις ή την αποτυχία της αντισυλληπτικής μεθόδου


Δρα για την αποφυγή της εγκυμοσύνης μετά από σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις αναστέλλοντας την ωορρηξία, εφόσον αυτή δεν έχει ήδη συμβεί. Αυτό σημαίνει ότι τα σπερματοζωάρια που περιμένουν στις σάλπιγγες δεν θα μπορούν να συναντήσουν το ωάριο και να το γονιμοποιήσουν. Έχει ανάλογο τρόπο δράσης με το κανονικό χάπι αντισύλληψης, το οποίο δρα επίσης αποτρέποντας την απελευθέρωση του ωαρίου.


Εάν όμως μετά τη λήψη του ellaOne® έχεις ξανά σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις, το ellaOne® δεν μπορεί να σε προφυλάξει. Χρησιμοποίησε προφυλακτικό!! Το ellaOne® δεν αποτελεί μόνιμη μέθοδο αντισύλληψης αλλά μια μέθοδο "Έκτακτης ανάγκης" για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και για το λόγο αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται περιστασιακά. Επίσης δεν σε προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.


Ενημερώσου στο www.ellaOne.gr Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X