«Τέλος» η ευνοϊκή ρήτρα σε Λα Κορούνια για Λούκας

Η διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είχε την ευκαιρία της και την έχασε. Είχε όλα τα χρονικά περιθώρια για να εκδηλώσει επισήμως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πρότασή της για να αποκτήσει τον Λούκας, αλλά δεν έκανε το παραμικρό. Και η ρήτρα που υπήρχε για την Λα Κορούνια ήταν πιο χαμηλή σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες. Δηλαδή η Λα Κορούνια θα μπορούσε να ξεκινήσει την διαπραγμάτευση από τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η προθεσμία έληξε, η Ισπανική ομάδα δεν έκανε το παραμικρό και πλέον, εάν και εφόσον επιθυμεί να αποκτήσει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από ένα ποσό εκκίνησης, της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρακτικά η διοίκηση της Λα Κορούνια δεν έχει αυτά τα χρήματα να τα διαθέσει. Και ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται. Έχει το πάνω χέρι.

Αυτό πάντως που προκύπτει ως νέο στοιχείο, είναι πως ατζέντηδες που λειτουργούσαν για λογαριασμό άλλων Ισπανικών ομάδων, εξέφρασαν σε επιτελείς του ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον Λούκας. Όλα αυτά όμως σε μορφή ενημέρωσης και βολιδοσκοπήσεων και όχι με κατάθεση επίσημης πρότασης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το θέμα Λούκας είναι πάρα πολύ σοβαρό και αντιμετωπίζεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο. Γιατί, δύο είναι οι προοπτικές για τον Ισπανό. Είτε να πουληθεί σε καλή τιμή, είτε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να ενισχύσει την ομάδα την νέα περίοδο. Ο Λούκας έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ έως το 2017.

Σχετικά άρθρα