Αρχική / More / Αθλητικά / Οι αποφάσεις της Football League για το νέο πρωτάθλημα
Οι αποφάσεις της Football League για το νέο πρωτάθλημα thumbnail

Οι αποφάσεις της Football League για το νέο πρωτάθλημα

Αποφάσεις για τις εισηγήσεις που θα κάνει στην ΕΠΟ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν από μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα κάποιων εκ των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής πήρε

Tο Δ.Σ της Football League έλαβε αποφάσεις για τις εισηγήσεις που θα κάνει στην ΕΠΟ σχετικά με την άνοδο στη Super League, αλλά και την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν από μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα κάποιων εκ των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Σχετικά με την άνοδο, αποφασίστηκε να εισηγηθούν να μην ανεβαίνουν ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία, ενώ σε περίπτωση που κανείς απ’ τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας δεν έχει άδεια, δεν θα ανεβαίνει κανείς.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η διεξαγωγή της Football League της επόμενης περιόδου με 20 ομάδες, χωρίς να υπάρξει απόφαση για τον τρόπο που θα καλυφθούν τυχόν κενά που θα δημιουργηθούν, με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου έχουν λάβει απόφαση να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόθεση πάντως της Football League είναι να προτείνει να καλυφθούν οι θέσεις από τις ομάδες των πλέι άουτ.

Σημειώνεται πάντως ότι κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τον ΚΑΠ, ο οποίος αναφέρει τα κενά να καλύπτονται με άνοδο από χαμηλότερη κατηγορία.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X