Χαμηλό σκορ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

100. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1.90
Τοι φαβορί είναι δεδομένο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι βέβαια οι Καταλανοί. Το ερώτημα που τίθεται ως προς την αντιμετώπιση του… θηρίου από τον Αλέγκρι είναι εάν θα επιλέξει την επιθετική ανταπάντηση ή την κλασική φόρμα της Ιταλικής σχολής δηλαδή την αδυσώπητη άμυνα. Θεωρώ ότι το πλέον λογικό είναι το δεύτερο κι αν όντως συμβεί το πιθανότερο σενάριο δεν οδηγεί σε μεγάλο σκορ. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες και να βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική περίοδο της σεζόν αλλά δεν θα βρεί απέναντι ανυποψίαστους από μεγάλα ματς ποδοσφαιριστές. Εάν δεν προκύψει αιφνιδιασμός ή κάποια κόκινη -κάτι πάντως σπάνιο στην ιστορία των τελικών του Πρωταθλητριών και μετέπειτα Τσάμπιονς Λιγκ- τότε τα 2-3 γκολ έχουν τύχη.
217. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΟΥΡΑΚΑΝ ΟΒΕΡ 2.30
Είναι σαφώς ρίσκο να ποντάρει κανείς στο όβερ όταν πρόκειται για το πρωτάθλημα της Αργεντινής όπου οι περισσότερες ομάδες ειδικεύονται στο… ξύλο και τη δύναμη. Παρατηρώντας ωστόσο την εικόνα που έχουν δείξει έως τώρα τα δύο (ισοϋψή αγωνιστικά) κλαμπ αξίζει να δει σοβαρά κανείς το όβερ του 2.30! Η Κολόν μετρά τέσσερα ματς στα έξι τελευταία που έδωσε με σύνολο τερμάτων από τρία και πάνω, τα δύο συνεχόμενα στην καυτή έδρα της. Τελευταία βγάζει προβλήματα στα μετόπισθεν και δείχνει να έχει αποσυντονιστεί από τον απροσδόκητο αποκλεισμό στο Κύπελλο χάνοντας από κάποια… Ακασούκο. Η Ουρακάν που θέλει βαθμούς για την παραμονή θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί κι αν δείξει τα ίδια καλά στοιχεία όπως στο προηγούμενο ματς όπου επικράτησε 3-2 της Ραφαέλα τότε έχει τύχη να σκοράρει και όχι μόνο μία φορά.
235. ΦΛΑΜΕΓΚΟ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1 1.70
Θα περίμενα κάτι παραπάνω στον άσο όταν η γηπεδούχος κουβαλάει φέτος όχι μόνο το βαρύ σαν ιστορία όνομα αλλά και ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα. Συνέπεια αυτών η “μενγκάο” να μην έχει σταυρώσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Προτελευταία πλέον με έναν μόνο πόντο χρειάζεται ένα καλό ματς και το τρίποντο για να ορθοποδήσει άμεσα και η αποψινή αντίπαλος ενδείκνυται. Οχι γιατί η Σαπεκοένσε είναι κακή ομάδα αλλά επειδή χάνει σχεδόν όλη τη δυναμική της όταν παίζει μακριά από το κοινό της. Μέχρι τώρα μετρά τρείς εντός έδρας νίκες και δύο ήττες από την Κορίνθιανς και την Πόντε Πρέτα. Πέρσι οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει άνετα με 3-0 φέτος τους φτάνει να νικήσουν με… μισό μηδέν.

Σχετικά άρθρα