Σοκ για Φενέρ-Ομπράντοβιτς!

Με παταγώδη αποτυχία ολοκλήρωσε τη σεζόν η Φενέρ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αποκλεισμός σοκ από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος με δράστη την απίθανη Καρσίγιακα, η οποία πήρε και το τέταρτο ματς της σειράς τω ημιτελικών με σκορ 82-64!
Έχασε την Ευρωλίγκα, έχασε το Κύπελλο, το οποίο κατέκτησε η Αναντολού Εφές και τώρα το νέο χτύπημα για την πανάκριβη Φενέρ είναι ο αποκλεισμός από τον τελικό του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι τα μπάτζετ δεν πα΄ζιουν μπάσκετ. Μία ομάδα που κοστίζει μετά βίας 4 εκατομμύρια ευρώ απέκλεισαν την ομάδα που κοστίζει 30 εκατ. ευρώ! Η διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο ξέφυγε για την Καρσίγιακα η οποία άγγιξε το +26 (76-50) Κάπου εκεί τελείωσαν όλα, αν και με τις προσπάθειες του Ζήση, η Φενέρ κατάφερε να μειώσει λίγο την έκταση της ζημιάς.
Μετά από 28 χρόνια η Καρσίγιακα φτάνει σε τελικό, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη Ευρωλίγκα. Στον τελικό του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Δεκάλεπτα: 20-11, 41-30, 57-45, 82-64

Σχετικά άρθρα