Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου
Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου  thumbnail

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου

Είναι μια εβδομάδα που θα αναζωπυρώσει την ελπίδα σου και θα σε κάνει να νοιώσεις πως κάτι καλύτερο σε περιμένει… Ο Ιούνιος σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεωθείς πραγματικά!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό


Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την Τρίτη, στέλνει τις ευεργετικές του ιδιότητες στην ψυχή σου, στο μυαλό σου, στην καθημερινότητά σου, ανοίγοντας συχνά την πόρτα των ευκαιριών. Σου δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαδρομές, ενώ η όψη φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που μπορεί να σταθούν και να σε βοηθήσουν σε ό,τι κι αν χρειάζεσαι!

 

Είναι ιδιαίτερα τονωτική αυτή η όψη σε μια περίοδο που πολύ πιθανόν να νιώθεις πως γύρω σου τα πάντα είναι κλειστά… Όμως ταυτόχρονα, την ίδια μέρα, πραγματοποιείται και το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που σε φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες, ξαφνικές, αναπάντεχες συμπτώσεις και συναντήσεις, ενισχύοντας με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο τον ψυχισμό σου… Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή που θα σε κοιτάξει στα μάτια νιώθεις πως μαζί του έχεις κάτι περισσότερο να ανταλλάξεις…

 

Οι ερωτικές διαδρομές της εβδομάδας αυτής έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και σε βάζουν σε μια νέα περίοδο, που ενεργοποιεί το συναίσθημά σου και φέρνει ιδιαίτερα ανανεωτικές εξελίξεις!

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη


Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη την Τετάρτη έρχεται να συμπληρώσει αυτό το πλανητικό παζλ, φέρνοντας στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν, που μπορεί να είναι μακριά σου, δεν παύουν όμως ούτε στιγμή να απασχολούν το μυαλό και την καρδιά σου!

 

Είναι σημαντικό να εκφράσεις ειλικρινά αυτό που σε ταλαιπωρεί, σε προβληματίζει, και σε κρατά σε απόσταση από αυτά τα πρόσωπα, γιατί τώρα η δυνατότητα να ανοίξουν καινούργια κεφάλαια σε παλαιότερες ιστορίες είναι υπαρκτή. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει η ενέργεια της εβδομάδας, για να κάνεις μια καινούργια έναρξη με ένα πρόσωπο που μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου, όμως η ανάγκη σου να βρεθείς ξανά κοντά του είναι έντονη!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό, Ερμής σε ορθή πορεία και ανάδρομος Ποσειδώνας


Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό που κορυφώνεται την Πέμπτη σου υπενθυμίζει πως τα ξαφνικά, τα απρόσμενα, είναι πάντα τα καλύτερα! Είναι πολύ πιθανό οι λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, να έρθουν πραγματικά από εκεί που δεν τις περιμένεις!

 

Ο Ερμής την ίδια ημέρα αποφασίζει να περάσει σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας σταδιακά τις ισορροπίες και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να περάσεις σε μια άλλη κατάσταση, απ’ όπου μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είσαι πλέον σε θέση να καταλήξεις, να πάρεις αποφάσεις, να διαπραγματευθείς επί της ουσίας στα θέματα που σε απασχολούν και να αναλάβεις τις δεσμεύσεις που σου αναλογούν.

 

Και ενώ ο Ερμής ορθοδρομεί, ένας άλλος πλανήτης περνά την Πέμπτη σε ανάδρομη πορεία: Ο Ποσειδώνας,που διάστημα που ακολουθεί, θα δημιουργήσει τα δικά του παρασκηνιακά σενάρια, δημιουργώντας σκηνικό ασάφειας, εξαπατήσεων, μυστικών κινήσεων, που μπορεί να έχουν άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι το διάστημα που ακολουθεί, γιατί πραγματικά δεν ξέρεις ποτέ που τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει το ψέμα…

Ήλιος σε σύνοδο με Άρη


Η σύνοδος του Ηλίου με τον Άρη την Κυριακή είναι υπεύθυνη για την ανάληψη δράσης, πρωτοβουλιών, αλλά και για μια τάση ανεξαρτησίας, που μπορεί να σε οδηγήσει έξω από τις συνηθισμένες δραστηριότητες, καθώς επίσης να σε φέρει και αντιμέτωπο με οτιδήποτε νιώθεις να σου στερεί την ανεξαρτησία αυτή!

 

Η φράση… make love, not war είναι αυτή που ταιριάζει απόλυτα στην ενέργεια του τριημέρου, μια και σε προτρέπει να εκτονώσεις την εσωτερική έντασή σου σε ό,τι θεωρείς δημιουργικό και σε ό,τι φυσικά σου δίνει ευχαρίστηση, αποφεύγοντας έτσι εντάσεις, συγκρούσεις και τσακωμούς, που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ημέρες αυτές!

 

Είναι στο χέρι σου… εκμεταλλεύσου την ενέργειά των ημερών για να βελτιώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και να της δώσεις πραγματικά μια άλλη δυναμική!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας


Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν η προηγούμενη εβδομάδα σε έκανε να πάρεις μια ανάσα και να αρχίσεις να νιώθεις πως τα πράγματα αρχίζουν σταδιακά να κινούνται σε άλλες συχνότητες, πιο θετικές, η εβδομάδα αυτή σου δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελίξεις με θετικό τρόπο τα ζητήματά που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να σου ανοίξει καινούργιες ευκαιρίες και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Όλο αυτό μοιάζει σαν μια όαση μέσα στο δύσκολο περιβάλλον, που μέχρι τώρα κινήθηκες! Το σίγουρο είναι πως η κινητικότητα δεν σου λείπει, μόνο που τώρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει κι ευχάριστα μηνύματα στο κινητό σου ή απρόβλεπτες συναντήσεις, που ενεργοποιούν την ερωτική σου ζωή. Και μάλιστα, επειδή τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, ο έρωτας την εβδομάδα αυτή είναι παντού… Στην καθημερινότητά σου, στα πρόσωπα που συναντάς, όλα μοιάζουν να κινούνται κάτω από το κλίμα μιας έντονα ερωτικής διάθεσης, που έλκει γύρω της τέτοιες ενέργειες!

 

Παρόλα αυτά, με τον Αρη να κινείται ακόμα στο ζώδιό σου, καλό είναι να είσαι περισσότερο προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς κι εκφράζεις τις επιθυμίες σου, γιατί είναι πιθανό να γίνεις περισσότερο απαιτητικός απ’ ό,τι πρέπει, δημιουργώντας συχνά ένα περιβάλλον με ένα εντάσεις και αντιπαραθέσεις! Οι ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα της γης στον άνθρωπο! Επιλέξτε την ενεργειακή πέτρα που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησης ή στο ζώδιό σας εδώ

 

ΥΓ. Φυσικά, υπεύθυνος για την διευκόλυνση των εξελίξεων είναι ο κυβερνήτης σου Ερμής, οποίος περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία, αποκαθιστώντας σταδιακά τις ισορροπίες. Είναι η εποχή να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να μπεις δυνατά στο παιχνίδι και να καθορίσεις εσύ τους νόμους και τους κανόνες του! Πάντως, να θυμάσαι πως με την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές, αλλά και ποια πρόσωπα μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς, γιατί το παρασκήνιο παίζει το δικό του ρόλο το διάστημα που ακολουθεί!

 


Με έναν άλλον Δίδυμο χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πιθανό μεταξύ σας να υπάρχει έντονη αντιπαλότητα… Με τον Λέοντα η καθημερινότητα σου γίνεται πιο ευχάριστη. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας αυτής, είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή, που σου επιτρέπει να εξελίξεις σταδιακά τις συζητήσεις, τις ιδέες, τα σχέδιά σου, ενώ επαναφέρει τις ισορροπίες στο περιβάλλον σου. Τώρα, μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή όλα όσα σκέπτεσαι και να τα υλοποιήσεις! Η ασυνεννοησία που χαρακτήρισε το προηγούμενο διάστημα παραχωρεί τη θέση της σε ένα έδαφος ιδανικό για την προώθηση των θεμάτων σου. Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή συνεχίζει να τροφοδοτεί με ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές τον ψυχισμό σου και τις σχέσεις σου, ενώ δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα από το οποίο αντλείς σημαντικές δόσεις ευχαρίστησης. Κάποια ταξίδια πιθανόν να λειτουργήσουν ιδιαίτερα ενισχυτικά και ανανεωτικά το διάστημα αυτό!

 

Όλο αυτό το κλίμα καταλαγιάζει τις εσωτερικές σου ανησυχίες και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη οπτική. Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή η ερωτική σου ζωή δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σκηνικό, μέσα από το οποίο μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες συναντήσεις που σε αναστατώνουν, ξεσηκώνουν το συναίσθημά σου και τη διάθεσή σου να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα!

 

ΥΓ. Σημαντική βοήθεια δέχεσαι από την Αφροδίτη, αλλά και τον Δία, που το διάστημα αυτό σου δίνει προοπτικές έκτακτης τύχης, που αν διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται, μπορεί να βγεις ωφελημένος! Και φυσικά, θα ενισχύσει πολύ και τις φιλικές σου σχέσεις τροφοδοτώντας τις με πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν αποκλείεται ο φιλικός σου κύκλος το διάστημα αυτό να φέρει νέο αέρα στην ερωτική σου ζωή. Οι ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα της γης στον άνθρωπο! Επιλέξτε την ενεργειακή πέτρα που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησης ή στο ζώδιό σας εδώ

 

Φυσικά, ο Δίδυμος παίζει πρωταγωνιστικό το ρόλο στις εξελίξεις και στην καρδιά σου, δεν αποκλείεται όμως και ένας Κριός να είναι αυτός που ανοίγει καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις σαν ένα… αεροπλάνο που ετοιμάζεται για απογείωση! Με Ήλιο, Ερμή και Άρη να διανύουν το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου εκτοξεύεται και ετοιμάζεται για πολύ υψηλές και ενδιαφέρουσες πτήσεις και ταξίδια! Η εβδομάδα αυτή, σου παρέχει τη σημαντική δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις, να εκφράσεις όλη τη δημιουργική διάθεσή σου, να ζήσεις έντονα, στα κόκκινα, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και γιατί όχι… να ερωτευτείς! Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και βεβαίως είναι η δική σου διάθεση που έλκει πρόσωπα και καταστάσεις προς τη μεριά σου. Πιθανόν και από εκεί που δεν το περιμένεις, μια και ο έρωτας παίρνει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα και εκδηλώνεται μέσα από ένα βλέμμα, μια συνάντηση τυχαία, ικανή όμως να διεγείρει έντονα το συναίσθημά σου και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καρδιά σου!

 

Είναι σημαντική η βοήθεια που σου προσφέρει και ο Ερμής, περνώντας πλέον σε ορθή πορεία, κάτι που σε βοηθάει σταδιακά να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που ενδεχομένως σου δημιούργησαν διλήμματα στο προηγούμενο διάστημα και δεν ήξερες πώς να τις χειριστείς. Μπορείς να δεις με μια πιο ξεκάθαρη οπτική πλέον το πώς πρέπει να κινηθείς ή να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις, τόσο σε σχέση με την ερωτική σου ζωή, όσο και σε σχέση με τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου και γενικά την δημιουργική σου πλευρά, που το διάστημα αυτό μπορεί κυριολεκτικά να απογειωθεί! Οι ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα της γης στον άνθρωπο! Επιλέξτε την ενεργειακή πέτρα που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησης ή στο ζώδιό σας εδώ

 

ΥΓ. Μεγάλη βοήθεια σου προσφέρουν Δίας και Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας καινούργια κεφάλαια σε συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου, αλλά εκτοξεύοντας και την κοινωνική σου ζωή, που το διάστημα το προσφέρεται για νέες γνωριμίες. Μάλιστα, κάποιες απ’ αυτές μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμες για τα σχέδιά σου! Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε τις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε καβγάδες!

 

Ο Δίδυμος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και την εβδομάδα αυτή στις εξελίξεις, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα και απρόβλεπτες συναισθηματικές καταστάσεις. Ένας Κριός δεν αποκλείεται να φέρει καινούρια δεδομένα στο προσκήνιο, ενώ ο Λέοντας δεν παύει ποτέ να δηλώνει την παρουσία του στη ζωή σου. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X