Τελειώνει ο Μέντες

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Νταβίντ Μέντες ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο ολλανδός αμυντικός μέσος, ο οποίος βοήθησε ελάχιστα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν βρίσκεται εκτός πλάνων ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ο παίκτης έχει ενημερωθεί από τους Πράσινους ότι δεν υπολογίζεται και για το λόγο αυτό κλήθηκε στην Αθήνα (αναμένεται εντός της εβδομάδας) και ο ατζέντης του προκειμένου να βρεθεί μια λύση ως προς το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Οι Πράσινοι θέλουν να λύσουν άμεσα τη συνεργασία με τον ολλανδό χαφ, ο ίδιος αξιώνει ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του  (260.000 ευρώ) και αναμένεται να υπάρξει σκληρή διαπραγμάτευση προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Πάντως από τον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να χειριστούν την περίπτωση του Μέντες με τον σεβασμό που έκαναν και στον Μπαϊράμι καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ουδέποτε προκάλεσε πρόβλημα στην ομάδα με τη συμπεριφορά του, ενώ είχε και θετική επιρροή στην ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων.

Σχετικά άρθρα