Αρχική / More / Αθλητικά / Μεγάλη άυξηση Μ.Κ. από Μαρινάκη
Μεγάλη άυξηση Μ.Κ. από Μαρινάκη thumbnail

Μεγάλη άυξηση Μ.Κ. από Μαρινάκη

Η αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά 10 εκ. ευρώ που είχε προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικυρώθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της πειραϊκής ΠΑΕ.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση του Ολυμπιακού από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και με ένα μέτωπο σε βάρος του και εναντίον του συλλόγου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Μετόχων, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομοφώνως, μετά από ψηφοφορία, οι κατωτέρω αποφάσεις:
A. H Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά 10.000.000 ευρώ. Η αύξηση αυτή θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ήδη έχουν εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, κεφάλαια ύψους 4.000.000 ευρώ.
Β. Η δημοσιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.).»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X