Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 19 Ιουλίου με αισιοδοξία και θετική σκέψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 19 Ιουλίου με αισιοδοξία και θετική σκέψη! Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 19 Ιουλίου με αισιοδοξία και θετική σκέψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αφροδίτη στον Λέοντα


Στις 5 Ιουνίου και ώρα 18:33, η Αφροδίτη περνάει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου, οπότε και θα περάσει για λίγες μέρες στο ζώδιο της Παρθένου, για να ξαναγυρίσει ανάδρομη στον Λέοντα μέχρι τον Οκτώβρη. Η νέα θέση της Αφροδίτης, εγκαινιάζει ένα διάστημα αρκετά ευχάριστο, κατά το οποίο ο έρωτας, η χαρά και οι διασκεδάσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητά μας και η «μιζέρια» θα παραχωρήσει τη θέση της στην αισιοδοξία. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται και ο Δίας στον Λέοντα, γεγονός που μας κάνει ακόμα πιο γενναιόδωρους και περιπετειώδεις. Έτσι, η επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και η τάση να θεωρούμε «πολυτέλεια» ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, θα τονώσει ακόμα πιο πολύ το ηθικό μας. Και επειδή η θετική σκέψη είναι το παν, είναι πολύ πιθανό να προσελκύσουμε πραγματικά τη θετική ενέργεια που χρειαζόμαστε όλοι.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Λέοντα


Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,ΛέοντεςΤοξότες) καθώς και του Αέρα (ΔιδύμουςΖυγούς και Υδροχόους).

Η Αφροδίτη στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Φίλε Κριέ, στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η οικειότητα και η ασφάλεια που θα αναπτυχθεί, θα σε οδηγήσει στην απόφαση να κάνεις το μεγάλο βήμα, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις και την ανάγκη να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, αυτή την περίοδο θα γνωρίσεις το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σου. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή στους καλλιτέχνες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη περνάει στις 5 Ιουνίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου και να ασχοληθείς προσωπικά με την αναμόρφωση του χώρου σου. Αν επιθυμείς να μετακομίσεις και αναζητάς μια νέα στέγη, τώρα μπορείς να βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει χωρίς να σου κοστίσει μια περιουσία, ενώ είναι επίσης πιθανό να επιτευχθεί μια αγοραπωλησία, που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα της εργασίας σου, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι, θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής. Τέλος, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να θελήσεις να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα είσαι περισσότερο δραστήριος και κοινωνικός και θα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις σύντομες αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν, αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα, που μπορούν να σου ανοίξουν ένα καλύτερο δρόμο. Επαγγελματικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα έχουν μια θετική έκβαση, ενώ και στην αισθηματική σου ζωή η επικοινωνία που θα αναπτύξεις με τον σύντροφό σου, θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι αδέσμευτος, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο για μια σοβαρή σχέση. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται κατακόρυφα, όχι μόνο χάρη στις δικές σου προσπάθειες, αλλά και χάρη στη τύχη που είναι στο πλευρό σου. Είναι η στιγμή που τα θέματα που φαίνονταν να έχουν «κολλήσει», θα αρχίσουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Συναντήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ σημαντικά κέρδη μπορούν να προέλθουν και από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Η Αφροδίτη φυσικά μπορεί να σε ωθήσει και σε κάποιες «σπατάλες», που ωστόσο δεν θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, τώρα θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια με τον σύντροφό σου ή και με ένα νέο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα ευχάριστο, κατά το οποίο η αυξημένη γοητεία σου θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και περιζήτητο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους, όχι μόνο συναισθηματικούς αλλά και επαγγελματικούς. Είτε έχεις ήδη μια σχέση, είτε δημιουργήσεις μια νέα, οι προοπτικές σταθερότητας και διάρκειας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Επιπλέον, η καριέρα σου μπορεί αυτό το διάστημα να εκτοξευτεί και να κατακτήσεις μια εξέχουσα θέση. Το διάστημα αυτό είναι επίσης ιδανικό για σύντομες αποδράσεις, αλλά και για απόκτηση γνώσης, που θα αποτελέσει ένα συν στα προσόντα σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου, και να δεις με πιο καθαρό μάτι τις σχέσεις σου και τις προοπτικές σου. Οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα, θα σε βοηθήσουν να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να χαράξεις μια νέα πορεία. Όσο για την προσωπική σου ζωή, η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας, θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σου αναλύσουν τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή με την νέα θέση της Αφροδίτης και με τις όψεις που θα σχηματίσει το επόμενο διάστημα. Κάλεσέ τους τώρα στο14788 ή στείλε την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X