Αμφίσκορα από Σουηδία, Ισπανία

119. ΝΤΕΓΚΕΦΟΡΣ-ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. G/G 1.45
Δείχνει ανεβασμένη στο θέμα του σκοραρίσματος τον τελευταίο μήνα η γηπεδούχος. Εντός μάλιστα έχει πετύχει επτά γκολ στα τρία τελευταία κι αν δεν βρίσκεται ψηλότερα από την 7η θέση της κατάταξης στη Β’ Σουηδίας οφείλεται στα κενά που αφήνει στα μετόπισθεν. Στα θετικά για το σημερινό ματς η επιστροφή από τιμωρία του βασικού δημιουργικού μέσου Σόλμπεργκ.
Οι φιλοξενούμενοι είναι σκληρή ομάδα που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν χάνει εύκολα. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες, μία νίκη και μία μόνο ήττα. Πλήρης θα παραταχθεί στο αποψινό ματς η ΑΦΚ η οποία μετρά επτά διαδοχικά goal/goalσερί το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να διευρυνθεί σήμερα.
121. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ G/G 1.55
Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει μέχρι τέλους της Χιρόνα και Σπόρτιγκ Χιχόν στη διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου με το οποίο θα πήγαινε στην Πριμέρα η Βαγιαδολίδ. Πλέον επικεντρώνεται στα πλέι οφ και στον πρώτο ημιτελικό που θα δώσει στην καυτή έδρα της μία από τις καλύτερες της Σεγούντα με απολογισμό στην κανονική διάρκεια 12-5-4. Θα παραταχθεί ξεκούραστη καθώς στο προηγούμενο εντός με τη Γιαγκοστέρα όπου ηττήθηκε με 4-2 έπαιξαν όλοι οι αναπληρωματικοί. Σκοράρει εύκολα ειδικά μπροστά στο κοινό της και δεν ανήκει στις ομάδες όπου είναι ικανές στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Αυτή την εποχή διάγουν σούπερ αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από πέντε σερί νίκες. Θα παρουσιαστεί πάνοπλη καθώς δεν υπάρχουν απουσίες βασικών. Ειδική στα αμφίσκορα με έξι στους οκτώ τελευταίους αγώνες που έδωσε.
Επιθετικές ομάδες και οι δύο είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν αμφότερες κάτι που συνέβη και στα δύο μεταξύ τους στη διάρκεια της κανονικής περιόδου όπου οι νησιώτες έμειναν αήττητοι παίρνοντας το τρίποντο εκτός 2-1 και παραχωρώντας ισοπαλία εντός με 1-1.

Σχετικά άρθρα