Τι έκανες πάλι Λεμπρόν;

Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι σε οργιαστική βραδιά οι Καβαλίερς επικράτησαν των Γουόριορς στο 3ο παιχνίδι των τελικών και ετοιμάζονται για τίτλο.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς το έχει πάρει την προσωπικά και μαζί με τον απίστευτο Ντελαβεντοβα έχουν πάρει από το χέρι τους Καβαλίερς και τους οδηγούν στον τίτλο του ΝΒΑ.
Το Κλίβελαντ έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών απέναντι στους Γουόριορς αφού νίκησε με 96-91 και χρειάζεται δύο νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα.
Οργιαστικό βράδυ για τον Τζέιμς που τελειώσει με 40 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες σε 46 λεπτά. Ο Λεμπρόν έκανε ένα ιστορικό ρεκόρ καθώς είναι ο πρώτος παίκτης που σε 3 παιχνίδια τελικών έχει 123 πόντους!
Εξαιρετικός και ο Ντελαβεντοβα που για 3 περιόδους εξαφάνισε τον Στεφ Κάρι, ενώ στην άλλη μεριά του παρκέ σημείωσε 20 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 39 λεπτά.
Για τους Γουόριορς ο Καρί… ξύπνησε στην τελευταία περίοδο, πέτυχε 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και πήγε να το γυρίσει μόνος του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Σχετικά άρθρα